Brigitte Susanne HuntFoto: Robin Roots
Inimesed
16. märts 2021, 13:27

Brigitte Susanne Hundi lähedane reetis ta: on mingid lubamatud asjad, mida sõbrannale ei peaks tegema

„Nägin ära, kui kahepalgeline ja mürgine võib olla inimene, keda ma kunagi selliseks ei pidanud,” räägib Brigitte Susanne Hunt uues blogipostituses, miks ta oma lähedase sõbrannaga suhte lõpetas.

Brigitte räägib, et tahab oma kõrvale ainult neid inimesi, kellega jagab ühiseid väärtuseid. „Tülid tulevadki sellest, et inimesed ootavad, et keegi teine käituks kuidagi teisiti ja kui need omavahel ei klapi, siis ma ei näe vajadust rohkem suhelda,” jutustab Brigitte oma blogis.

„Kui juhtub midagi sellist, et tunnen justkui mind reedetakse, siis ma ei taha selle inimesega enam mitte midagi rohkem teha,” lisab ta.

Hundi sõnul on tal vähe selliseid hetki, kus inimesega suhtluse täiesti ära lõpetab. „On mingid lubamatud asjad, mida sõbrannale ei peaks tegema. Oligi tema aeg minna ja nagu päriselt, I am so much better off (mul on temata palju parem – toim.).”

Sotsiaalmeediast on kadunud Brigitte ja tema sõbranna Astrit Vanaveski pildid. Kumbki ei jälgi teineteist enam ka Instagramis. Brigitte aga ei ütle blogis, kas kõnealuse sõbranna puhul on tegu Astriti või kellegi teisega. Elu24 püüdis Brigittega sel teemal rääkida, kuid naine ei soovinud kommenteerida.

Muuhulgas räägib Brigitte, et on eraeluliselt väga õnnelikus kohas. „Ma ei näe vajadust teha oma suhe avalikuks enne, kui tõesti tunnen, et tahan. Varem olen ma võib-olla kiirustanud liiga palju. Kas mu kõrval on mingi mees või mitte, seda näitab aeg, see ei ole kõige tähtsam.”