Meistrimees Reigo AhvenFoto: Erakogu
Inimesed
16. märts 2021, 17:00

Koroonaaja väljakutsed! Tööpuuduses muusik Reigo Ahven teenib leiba meistrimehena: tavaliselt leian igale asjale lahenduse (1)

Muusik Reigo Ahven kiidab, et abikaasa on seni kodustes remonttöödes temast parem olnud, kuid kesised olud sundisid ka teda meistrimeheametit proovima. „Tihtilugu on nii, et mina hoian lapsi ja tema parandab kraanikausi äravoolu. Mina olen jälle tuntud selle poolest, et motivatsioon mul naljalt maha ei keri, isegi kui olukord tundub võimatuna.“

Muusik ja jazziklubi Philly Joe’s asutaja Reigo Ahven tõdeb, et praegusel ajal ainult muusikaga ära ei ela. „Trummipulki nurka visanud ei ole, aga lisategevus on mul tõesti. Kui seitse aastat tagasi tegime jazziklubi Philly Joe’s, siis ootamatult sai minust turvamees, koristaja ja amatöörehitaja. Kõik tingimused, mis klubi loomiseks vaja täita olid, püüdsin teha kas ise või koos sõpradega. Avastasin, et vajadusel oskan lihtsamaid töid teha – küprokseinade peale pilte ja nagisid installeerida, assisteerida müüri ladumist ja ka lihtsamad maalritööd,” loetleb värske meistrimees. 

Edasi lugemiseks: