Inimesed

Michelle Obama jagas oma mõtteid Harry ja Meghani intervjuu asjus (16)

LISA KOMMENTAAR

Kõik mustad 17. märts 2021, 12:29
Laskuge nüüd põlvili ja astuge valgele rassistile vastu megan live matter
Proua M17. märts 2021, 11:40
peaks tänulik olema, et õppis nende aastate jooksul elegantselt ja stiilselt riietuma, muidu oli nagu Ameerika harakas.
ekrerast16. märts 2021, 14:20
aga see EI OLE meie probleem!
ekrest ja mitte rast!16. märts 2021, 16:45
Robustsust vältides - kõik maailmas toimuv on kaudselt mõjutatav,ei tasu unustada et me oleme ikkagi nagu üks suur pere...Vihast vahutades võib oma nurgas edasi konutada ja kõik mulle! kuulutada aga sellel pole tulevikkus. Aitaks ehk ainult oma pilpa taga ajamisest.
16. märts 2021, 12:51
kus see kirjas on, et kullakaevurite eluke kerge peab olema?
roy16. märts 2021, 11:21
Michelle on ja kõva arvaja, ainult valgete loodu peal tahate ilutseda, kus teie mustanahaliste saavutused on ilma valgete toeta, suur 0.
objektiiv ne16. märts 2021, 15:01
Oleneb kui kaugele ajalukku vaadata. Mustal mandril on ka muud kui palmilehtedest hurtsikud.
to objektiine17. märts 2021, 19:00
räägi lähemalt palun, põlen huvist.
Marta17. märts 2021, 20:54
Royle- Sul jäi vaid lisamata, kelle või mille arvelt need valged kõik endale loonud on..?? Kes on neile selle heaolu tööjõud olnud? Kahjuks oleks valgete saavutused ilma mustanahaliste orjatööta olematu olnud...
Martale17. märts 2021, 22:39
Oh, Martake, kui valesti sa arvad. Orjapidamisega tegelesid Ameerikas vaid Lõunaosariigid. Põhjapoolsetes oli see keelatud ja seale jõukus tuli eranditult valgete sisserändajate suurest tööst. Ameerika on rikkaks saanud ikka eelkõige tänu valge inimese nutikusele ja töökusele. Kui vaadata tänapäevani musta elanikkonnaga kaasaskäivaid probleeme (kõrge kuritegevus, madal haridustase, töötus, suur sotsiaalabi vajadus jne.), ei ole kindel, kes sellest orjapidamisest enam võitnud on. Karta on, et mitte valged.
Abielunaine16. märts 2021, 11:17
Mind ka ämma pere ei võtnud omaks, kuna mina ei vastanud ämma ootustele. Nende probleem ja ei ole tarvis ennast sinna siis pressida. Elame abikaasaga 37 aastat koos ja ämm on juba ka maamullas. Ei mingit vimma minu poolt või ootusi, et näe, mind ei tahetud. Ämma perekond olla olnud kuulu järgi omamoodi tore kamp..... Käesoleval juhul tundub asi olema rahas ja ainult rahas, sest kui abiellud kuninganna perekonda, siis peaks olema õigustatud ootus ka priiks ülalpidamiseks.
aga16. märts 2021, 13:20
nad ju olidki priil pidamisel kuniks oma kohustustest lahti ütlesid! Muiduleivasööjaid pole ka kuningakotta vaja - neil kõigil omad ülesanded.
Aga16. märts 2021, 15:08
Arvan, et asi pole kindlasti ainult rahas. Pigem Meghani ebarealistlikes ootustes ja täielikus võhiklikkuses, mida tähendab brittidele kuningakoda. Sellel on üks juht- kuninganna ja varuprintsi olematu taustaga naise asi pole hakkata reegleid ümber tegema.
eve16. märts 2021, 16:49
pere,ämm ja kuningakoda pole üks! Vastasseise võib tulla igaltpoolt...Ei tasu end õukonnaga võrrelda,seal on omad reeglid. Küsimus ainult kui Meghan tõesti niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii õnnetu oli,kus oli siis Harry?! Eranditult pere,õukonna kohta kethiks nagu üks reegel - abikaasa võiks raseda naisega kokku hoida? Kuigi abi neile ju pakuti...Ei taha olla õel aga - krokodillipisarad,et kui Su järel ei jooknud! Tuli sinna maailma muutma....Nali...paraku kui sellised inimesed lähedale tulevad võib kaos olla suurem kui aimata võib,mida on ka hetkel näha! 2 ühesugust leidsid oma.
siniveri16. märts 2021, 10:47
aga mina ütlen nii, et miks peakski arvama, et sind avasüli omaks võetakse kuskil teises peres? no ei meeldi midagi miskipärast, no ei suuda kohaneda teatud kehtivate põhimõtetega, no mis sa siis pressid, lasegi jalga sealt! on ju selge, et see meghan ei sobi kohe mitte kuidagi aristokraadiks olemisega kokku, mine ja ela oma timbulimbu elu mujal edasi siis, sa ei pea aktsepteerima teiste elukorraldust. aga on väga inetu hakata oma tagalast siis takkajärele tatti pritsima. ja teiseks on harry ikka tõsine lontrus, selgelt lasknud naisel pähe tõmmata endale midagi, masendav...
Nunuh16. märts 2021, 10:28
Ja mida muud teie siis ootasite. Veri ikka paksem kui vesi.