Kersti TootsFoto: Arno Saar
Inimesed
15. märts 2021, 10:07

Veel üks kuulsus kinnisvaramaailmas! Kersti Tootsist sai maakler: panen rõhku kvaliteedile (7)

Varasemalt agaralt pesupoodi pidanud ärinaine Kersti Toots on pööranud elus uue lehekülje ning katsetab uut ametit – temast on saanud kinnisvaramaakler.

"On aeg põimida senine elutarkus ja janu uue järgi, soov luua väärtust ning ühendada hobid. Nii omi mõtteid ritta seades avan kinnisvaramaastiku ukse, liitudes Nordic Estates kinnisvarabüroo toimeka tiimiga," kirjutab Toots Facebookis.

"Endale loomuomaselt panen rõhku kvaliteedile ning usaldusväärsetele suhetele. Usun, et koos kasvades saavutame rohkemat kui edukalt lõpule viidud tehingud – hoopis väärtused, mis teenivad ajas."

Kinnisvarafirma kodulehel kirjutab Kersti enda kohta, et on töötanud erinevate asutuste ja ettevõtete juhiabina eri ajajärkudel.

"Olles lojaalne meeskonnatöötaja, olin kaasatud ka ettevõtete protsesside ning süsteemide loomises. Minu erinevad ametikohad on olnud seotud sündmuste korraldamisega, mis on mu kirg. Igal koosviibimisel ja sündmusel on oma eesmärk, mistõttu pööran erilist tähelepanu alati toimumiskohale ja sellega kaasnevatele detailidele. Pean oluliseks korrektset asjaajamist ning süsteemsust, mis on aluseks jätkusuutlikule tegevusele," kirjeldab ta. 

"Olles loonud koostöös sisekujundajaga oma kodusid, tekkis mul huvi sisekujunduse vastu. Põnev, kuidas detailidest kujuneb terviklik pilt ja tekib üldmulje, mis igapäevakasutuses muutub kodusoojuseks."

Naine kirjutab ka, et tunneb end energiast pakatava, hooliva, usaldusväärse ja avatud suhtlejana. "Olles juba mõnda aega enda ellu otsinud uut väljakutset, mõistsin, et kinnisvaramaastik on parim viis rakendada oma senist tööalast ja elukogemust ning luua võimalus enesearenguks."

Kersti Toots ei ole esimene kuulsus, kes kinnisvaramaailma sukeldunud. Seda ametit pidas mõnda aega staarisaate võidumees Uudo Sepp, kes küll enam maaklerina ei tegutse. Küll aga möllavad sel alal veel endine telesaatejuht Peeter Võsa, lauljatar Ithaka Maria ning varasem Kroonika peatoimetaja ja telenägu Krista Lensin.