Tele

Nele-Liis Vaiksoo skandaalsest „Duubli“ episoodist: tunnistan, et Seidi isa puudutav lõik oleks võinud välja jääda, tegu oli eksimusega (9)

LISA KOMMENTAAR

Marta15. märts 2021, 17:20
Kui kunagi Avandi ja Sepp tegid sketši küüditamisest, mis tegelikult oli kordades valusam ja koledam vaadata kui see Ada v Seidi isa surma asi siis tookord ei iitsatanud keegi. Nüüd meeskond tõesti ei teadnud isa surmast midagi. Aga Marta mängis ja kisas igas saates kõigist ja kõigest üle. Neleliis oli väga asjalik.
5+15. märts 2021, 16:09
minu arust liisa pulk võikski sellise makeupi juurde jääda, väga hot! ;)
tädi Rannakülast15. märts 2021, 14:55
Kui inimene ise on oma isiklikest asjadest pajatanud siis miks on kohatu seda paroodias kasutada? Kui püünele trügida tuleb arvestada ka sellega mida pajatada ja mida mitte, tõsielutähekeste elu ongi väga raske.. jõudu neile!
hiiuvana15. märts 2021, 10:04
Super paar! see sketš oli tõega VÄÄGA HÄÄ. Ei kujuta kuidas oleks rannamaja paar seda saadet juhtinud? Kindlasti mitte nii hästi. Kordan veel, super paar olete!
lugeja15. märts 2021, 09:55
Oh kui hea rahulik,ei ole vaadanud ei Rannamaja ega Duublit!!
mõtleja15. märts 2021, 09:31
Kui poleks olnud pidu, poleks olnud ka saadet. Alati on seos põhjuse ja tagajärje vahel. Kui poleks olnud põhjust, poleks olnud ka põhjuse andjale mitte meeldivaid tagajärgi.
15. märts 2021, 04:51
Kroonikast väljavõte: "Duubel: Õhtune vahetus" saates on külalisteks ka nädala alguses saate juhtimisest kinga saanud Seidi Voogre ja Ada Marie Nelke. Marta ja Nele-Liis olidki need, kes neid kahte asendasid. Aga nii Seidil kui Adal polnud õrna aimugi, millest TV3 räägib, sest nemad ei olnud saates osalemiseks kutset saanud. Ada teadis, et miski on mäda ja kirjutas TV3 kontaktisikule: "Palun eemaldage oma Instagramist "Duublist" minu ja Seidi pilt. Kui keegi tuleb meid jäljendama, siis me ei luba kasutada enda nägusid," kirjutas Ada. Aga saates ei kasutatudki ju nende nägusid!!
ja jaa15. märts 2021, 04:39
See sketš tuli väga hästi välja! Ilmselt nägid neiud endid nagu peeglist ning seega hakkas oma olemuse pärast piinlik.Sellisena nad ju ongi meedias olnud.Ja ka Ada sarnasus oli täpne! Vaadates Rannamaja, siis oli Seidi just see, kes mõnitas seal teisi ja kritiseeris kaamera ees korduvalt noormehe välimust ja inetult! See oli ju parodeerimine.Marta ära selle pärast küll kurvasta, oled andekas näitleja. Kõige paremat nn."koolikiusu" eeskuju näitab,õpetab riigikogu, mille avalik õpe on kolmapäeviti!
Andres14. märts 2021, 21:39
Mis sa põed, see sketš oli täpselt rusikas silmaauku. Marta oli super ja sina ka. Väga hea asi, see isa teema ei jäänud meeldegi. Saagim mängis ka ilusti oma osa välja.