Uudo SeppFoto: Martin Ahven
Inimesed
13. märts 2021, 09:39

Uudo Sepp loobub TV3 „Duubli“ juhtimisest: minu jaoks oli Seidi ja Ada mahategemine vastik (185)

"Tuleval nädalal pidin üles astuma TV3 "Duubli" saates saatejuhina. Kuid vaadates eilset "Duubli" saadet, kus tunnustatud näitlejad väga ebaõnnestunult ja piinlikult kahte naisterahvast maha tegid, sain aru, et selles programmis mina kaasa ei tee," teatab laulja Uudo Sepp ühismeedias.

TV3 saade "Duubel" on sattunud vaatajate suure pahameele alla, kuna reedeõhtuses episoodis parodeerisid näitlejad Marta Laan ja Liisa Pulk "Rannamajast" tuntud Seidit ja Adat mõnitaval viisil.

Seidi ja Ada pidanuks Marta Laani ja Nele-Liis Vaiksoo asemel ise sel nädalal ise "Duublit" juhtima, kuid Andrei Zevakini pool toimunud "koroonapeo" tõttu saatis TV3 nad pikalt. Samal peol osalenud Uudo Seppa ootas TV3 siiski järgmiseks nädalaks saadet juhtima. 

Sepp ütleb, et on TV3 pakkumise eest väga tänulik, kuid lisab, et ei saa pärast eilset episoodi seda vastu võtta.

"Kui "Duubli" meeskond ja seal figureerinud näitlejad tunnevad, et tegid südamest ja hingest suurepärast huumorit, siis olgu nii. Minu jaoks oli see vastik. Kui telekanali reitingut teiste eestlaste rõveda mahategemisega kasvatatakse, siis edu teile," põrutab laulja.

"Mina olen kasvanud keskkonnas, kus naisi austatakse, hinnatakse ja hoitakse. Labasusel ja huumoril on suur vahe. Seega mina sellele vihkamist täis rongile ei astu," sõnab ta.