Jennifer Lopez ja Alex RodriguezFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
13. märts 2021, 10:00

Sõbrad Jennifer Lopezi kihluse katkemisest: seda oli ammu oodata

Eile saabus sensatsiooniline uudis: latiinodiiva Jennifer Lopez ja endine pesapallitäht Alex Rodriguez on lahku läinud ning kauaoodatud pulmad jäävad ära. Sõpradele ei tulnud see üllatusena.

Ligi neli aastat kestnud suhe on ajakirja People allikate teatel juba mitu kuud karil olnud. Jaanuaris oli Alex Jenniferile toeks, kui too esines president Joe Bideni ametisse vannutamisel, kuid tegelikult oli neil juba suuri probleeme.

"Nad on püüdnud laste nimel head nägu teha, aga kõik teadsid, et sellest ei tule midagi välja," ütleb üks insaider. People'i allika sõnul mõistsid kuulsa paari Miami sõbrad, et suhe on hukule määratud, kui Jenniferi ja Alexi plaanist osta ühine megahäärber ei tulnud midagi välja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Pulmaplaanid lükkusid edasi koroonapandeemia tõttu, kuid viimasel ajal oli selge: mingeid pulmi ei tule. "Neil hakkasid eriolukorra ajal probleemid tekkima," ütleb teine allikas. "Nad käisid koos teraapias. Nad tõesti püüdsid suhet toimima panna." Lopez on viimasel ajal olnud Dominikaani vabariigis filmimas koos Josh Duhameliga uut romantilist komöödiat "Shotgun Wedding", A-Rod aga on olnud peamiselt Miamis. 

Kolm korda lahutatud Lopezil (51) on viimatise eksabikaasa Marc Anthonyga 13aastased kaksikud Max ja Emme. Rodriguez (45) jagab koos eksabikaasa Cynthiaga kahe teismelise tütre hooldusõigust.