Michelle ObamaFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
11. märts 2021, 15:00

Arva ära, millise hobiga hakkas Michelle Obama koroonakarantiini ajal tegelema (2)

lle Michelle Obama rääkis ajakirja People värske numbri kaaneloos oma pere elust koroonaisolatsioonis ning uuest hobist.

Michelle ja Barack Obama tütred Malia ja Sasha olid enne koroonapandeemia puhkemist juba oma elu peale läinud, kuid naasid koju, et moodustada perekondlik koroonamull. Distantsõppe kõrval hakkasid tütred fännama vaaritamist ja eksperimenteerivad ema sõnul seal väga loominguliselt. Michelle Obama ise aga kasutas koduseinte vahel veedetud kuid kuduma õppimiseks ning on nüüd kirglik kuduja. 

"Kudumist ei saa käppa, sest kui teed salli, jääb alati tekk. Ja kui teed teki, pead tegema mütsi, sokid ... Ma võiksin kudumisest väga pikalt rääkida!" naeris ta. 

Karantiini ajal lihvis Michelle Obama ka oma ujumisoskusi. Ta olevat avastanud - "oma kõrges vanuses", nagu ta ütleb -, et pingeline treening enam ei toimi. Tundus mõttekas harrastada ujumist. "Lõpuks ujusin juba miili jagu edasi-tagasi. Kas ma saaksin sellega praegugi hakkama? Ei. Aga tänavu suvel naasen ma basseini," lubas ta.