Don Johnson koos tütar Dakotaga 2001. aastal filmi "Harry Potter ja tarkade kivi" esilinastusel. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
11. märts 2021, 14:06

Don Johnson langetas karmi otsuse, kui tütar Dakota keeldus ülikooli minemast

"Miami Vice'i" täht Don Johnson käitus resoluutselt, kui tema teismeline tütar Dakota teatas, et ei kavatsegi ülikooli astuda.

Johnson (71), kel on eri kooseludest viis last - Dakota (31), Jesse (35), Grace (21), Jasper (18) ja Deacon (14) -, rääkis Seth Meyersi telesaates, et on neid kõiki rahaliselt toetanud ühel tingimusel. "Meie peres on reegel, et kui õpid edasi, jääd lapsevanema rahakoti peale. Lähed ülikooli, saad raha edasi," vahendab People.com.

Johnson rääkis, et kui tema ja Melanie Griffithi tütar Dakota keskkooli lõpetama hakkas, küsis ta, kas tütar sooviks mõnd ülikooli külastada. "Ja tema vastas: "Oo ei. Ülikooli ma ei lähe."" Isa tuletas tütrele meelde, et see tähendab rahakraanide kinnikeeramist. Ent Dakota teatanud: "Ära selle pärast muretse." Kui isa päris, kuidas ta elatist teenida kavatseb, keeldus tütar vastamast.

Uhke isa nendib: kolm nädalat pärast vestlust võeti Dakota filmi "Sotsiaalvõrgustik". "Ja ülejäänu on, võiks öelda, kinoajalugu," märgib Don, kelle tütar on nüüdseks tuntud "50 halli varjundi" filmidega.