Hertsoginna Catherine ja hertsoginna Meghan 2018. aasta esimesel jõulupühal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
8. märts 2021, 15:39

Meghan: „Kate ajas MIND nutma, mitte vastupidi!“ (12)

Pool aastat pärast prints Harry ja Meghan Markle'i pulmi levisid kuuldused, et kapriisne Meghan olevat oma mehe vennanaise hertsoginna Catherine'i enne oma pulmi nutma ajanud. Meghan seletab nüüd: asi oli hoopis teistpidi!

2018. aasta novembris kirjutasid kõmulehed üle maailma, et hertsoginnad Catherine ja Meghan läksid enne maikuiseid pulmi tülli lilleneiude kleitide pärast. USA näitlejanna läinud stressirohke kleidiproovi pärast nii närvi, et pani Catherine'i pisaraid valama. Ühe versiooni kohaselt mindi raksu küsimuses, kas lilleneiud peaksid sukkpükse kandma - Meghan olnud veendunud, et ei. Teise versiooni kohaselt polevat prints Williami ja Catherine'i tütre printsess Charlotte'i kleit hästi istunud. "Kate oli alles toonud ilmale oma kolmanda lapse prints Louis' ning ning oli üsna emotsionaalne," ütles toona üks insaider. 

Kuid Oprah' intervjuus väitis Meghan, et hoopis Catherine ajas ta enne pulmi nutma. Ta toonitas, et pulmaeelne periood oli pingeline ja Kate palus pärast vabandust ning kinkis talle lepituseks lilled. "Ma detailidesse ei lasku, sest Catherine palus vabandust." Meghanit šokeerib hoopis, et pool aastat hiljem ilmus see seik välja nõnda moonutatult. 

Meghan on haavunud, et kõik kuningakojas teadsid, et tema pihta suunatud süüdistus oli alusetu. Ta lootis, et Catherine tahab tõde jalule seada, sest "ta on hea inimene". Kuid prints Harry naise kaitseks ei astunud avalikult keegi välja. Selliseid juhtumeid kogunes aja jooksul nii palju, et Meghan ütles intervjuu lõpus: "Kahetsen ainsana seda, et uskusin neid, kui nad ütlesid, et mind kaitstakse. Ja ma kahetsen selle uskumist, sest ma oli tõesti näinud, et seda [abi] ei tule." Meghan lisas: "Nüüd, kus me oleme teisel pool, pole me mitte üksnes ellu jäänud, vaid me õitseme."