Inimesed

Meghan: „Kate ajas MIND nutma, mitte vastupidi!“ (12)

LISA KOMMENTAAR

eks10. märts 2021, 09:09
võimalik, et meghan ajas ka Cathrini nutma, aga igaüks mäletab oma valu või solvumist, aga mitte seda, mida ta teistele on põhjustanud
9. märts 2021, 14:23
Ma ei saa ka aru,miks sellest Meghanist nüüd igas lehes juttu on.Huvitav kas seal maal ka iga päev näiteks sellest kirjutatakse,et meil nüüd peamenister Kaja Kallas ,kes oma tööga hakkama ei saa.
Tiiu9. märts 2021, 09:34
Kes see Meghan meile on, et temast peaaegu iga päev ajakirjanduses leierdatakse. Mis see teiste asi on mis nende peredes toimub. Kas enam muust ei ole kirjutada, kui ei, siis parem ärge üldse tikkuge kirjutama.
ah9. märts 2021, 08:11
Mõlemat pärit lahutatud vanemate peredest ja vist ei oskagi häid peresuhteid hoida. Tahab vist Diana 2 olla ja käib kaamerate eest südant ja kuningakoda paljastamas.
-9. märts 2021, 07:18
Mis iganes, aga vastik kui meedias pidevalt oma elu lahatakse ja musta pesu pestakse. Olete nüüd Ameerikas, mida veel, aitab juba, naruväärseks on see Megahan ennast teinud.
ja9. märts 2021, 13:13
pealekauba pole nad ju enam mingid Sussexid, pigem vastikud susserdajad!
Paraku9. märts 2021, 00:24
Meghan ütles intervjuus, et " meie õitseme". Pole näinud küll ühtegi õnnelikku inimest, kes nii kirglikult püüaks oma endisele elule kätte maksta. Isegi kuninganna abikaasa halb tervis ei ole takistuseks. Ei tundu, et see "õitsemine" nii õnnelil on.
eellugu aimatav8. märts 2021, 23:55
Aga mis siis nüüd? - Alles oli ja tundus kõik normaalne ja õnnelik USA-s...kaabiti ühe-teise ukse taga...Nagu ununes ja OK. Jälle vaja mingi jama üles kruttida ja viha õhutada? Võeti õukonda vastu,ise provotseeris samamoodi ega vist lõpeta ka nüüd kui lapse ootel. Emana võiks sellega ometigi rohkem arvestada. Ju siis on muu olulisem kui turvaline rasedus? Öeldakse et käbi ei kuku kännust kaugele,tõmbaks paralleele ka tema isaga... Ja teiseltpoolt on aeg ehk Charlesil ka lõpuks DNA test ära teha,saab avalik saladus kinnituse?ja maksumaksja ei pea lõpuks enam õukonda halvustavat intriige toitma!
Medeia8. märts 2021, 20:48
See hala iseenesest on piinlik... No mis kuninglikkusest siin rääkida? Selline positsioon nõuab eeskujuks olemist. Pidev hala ja hädaldamine, kuidas kõik kiusavad, ei hooli, ei arvesta, ei küsi... Ja nüüd veel valetatakse ka ta kohta... Kel silmad, see nägi - kel kõrvad, see kuulis... Elisabethist väga kahju, kuidas ta püüdis... Meghan sai niipalju eeliseid, aga vastu andis vaid südamevalu. Ei austanud ta oma peret, ei austa ka mehe oma, rääkimata, et tegu on Inglismaa kuningannaga, keda õpetakse austama juba tema enda laste poolt... "No kuda sa lilleke seia said?"
X.10. märts 2021, 01:55
Palun selgitage, kuidas Elizabeth "püüdis"?
to X10. märts 2021, 09:12
Meghan sai palju eeliseid, mida Cathrinile ei võimaldatud, nagu rongireis kuningannaga kuninglikus rongis, enamik pere liikmeid pole sellega sõitnud, enne abiellumist jõuluõhtust osavõtmine, kuhu tavaliselt saavad ainult seaduslikus abielus olevad pereliikmed jne
Mai8. märts 2021, 20:11
Seda oli kohe teada, et see naine midagi head ei tähenda. Juba asjaolu, et pulmas polnud tal mitte ühtegi sõpra lapsepõlvest ega ka mitte sugulast, tähendab midagi. Ta ei saa absoluutselt aru, mis asi on kuninglik pere. See pole mingi Ameerika seebikas. Kahjuks selleks ta proovib seda teha...