"Puuduta mind" – Evald Piirisild ja Thor Aivar; Anu Saagim ja Sirje Presnal
Puuduta mind
19. märts 2021, 17:35

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕLi veebis igal neljapäeva õhtul.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist

„PUUDUTA MIND“ 175. SAADE | Šamaanide Evald Kotkasule ja Thor Aivariga Iru saunas muistsete rituaalidega kevadet kuulutamas (3)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseteks külalisteks on šamaanid Thor Aivar ja Evald Kotkasulg.

Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külalisteks on šamaanid Thor Aivar ja Evald Kotkasulg.

Šamaaniks õppimine on pikajaline protsess ning seetõttu hindavad mehed pärismaallaste pärandatud teadmisi kõrgelt. Näiteks on Evald tuntud ka hingemaalijana, maalides pärast rännakut inimesele tema hingepildi. Olgu inimene tuhandeid aastaid tagasi mõni loom või lind olnud, vahuste merelainete peal kõndija, inglitega taevasel tasandil suhtleja või hoiab sügaval südames mõnda lapsepõlve sooja mälestust – kõik maalib Evald kotkasulele, mis aitab inimesel oma ellu selgust ja väge tuua.

Sel aastal saabub kevad 20. märtsil, sestap rääkisime meestega Iru saunas  kevadise pööripäeva rituaalidest. 

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕLi veebis neljapäeva õhtul.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist SIIT

"Puuduta mind" – Evald Piirisild ja Thor Aivar; Anu Saagim ja Sirje Presnal (Robin Roots)

 

Edasi lugemiseks: