Rivkah (paremal) ja teised lapstähed koos Jack Blackiga 2003. aasta filmis "Rokikool". Foto: VIDA PRESS
Inimesed
7. märts 2021, 14:00

UIMASTID, ALKOHOL, SEKS: endise lapstähe väitel vallandas menufilm tema allakäigu

Kümneaastaselt Jack Blacki kassatükis "Rokikool" (2003) basskitarrist Katie't kehastanud Rivkah Reyes kinnitab New York Postile, et piinles menufilmi järel kümme aastat ning tegeles enesehävitusega. 

Rivkah' sõnul olid võtted ja filmipartnerid väga toredad, kuid "Rokikooli" linastumisele järgnesid põrgupiinad. Ta ei tundnud end turvaliselt, sest paljud täiskasvanud mehed seksualiseerisid teda, kümneaastast tüdrukut, ning ütlesid end ootavat pikisilmi, et ta täisealiseks saab. Kuid veelgi hullem olnud asi koolis, kus Rivkah't kiusama hakati. "Oldi kas hästi toredad või hästi õelad. Vahepealset varianti polnud. Mul käidi koolis sõna otseses mõttes järel ja skandeeriti: "Rokikool!""

Pingeid hakkas tüdruk leevendama meelemürkidega. Enda sõnul oli ta 14-24 eluaastani läbi ja lõhki sõltlane. Õnneks suutis Rivkah - kes kasutab nüüd enda kohta asesõna they - paljud deemonid seljatada ning on 2017. aastast kaine olnud. 2017 aasta essees väljaandes Medium kirjutas ta: "Kasutasin uimasteid, alkoholi, seksi, toitu ja enesevigastust kogu selle valu tuimestamiseks. Olen üle elanud kümneid toksilisi suhteid ja kolm enesetapukatset."