Inimesed

Chrissy Teigen kaitseb Meghanit: „Nad viivad ta nurisünnituseni!“ (5)

LISA KOMMENTAAR

Ving15. märts 2021, 15:29
See kuidas meedia sind sünnitab ja tapab on teada. Inglismaa tulevase kuninga pojaga abielludes seda enam. Seetõttu ma sellisest helbekese mängimisest väga aru ei saa. Ära mindi koos kohustustest eemaldumisega ka seetõttu, et saada rohkem privaatsust. Ja siis ...otsejoones Oprah saatesse. Ja mitte ainult selgitamise vaid ikka süüdistamise sooviga. Harry siis püüdis kaamera taga selgitada, et "vanaema-vanaisa pole süüdi". Kuidagi kahju nenest kohe.
raha nii või teisiti11. märts 2021, 17:02
Nende poja jätmine ilma igasugustest tiitlitest pingestab mõttetult peresiseseid suhteid, sest kui see aasta või paarine laps sirgub ja hakkab küsimusi esitama.... miks tema vanematel ja tema kõikidel nõbudel ja veelgi kaugematel sugulastel on tiitel, aga temal endal jällegi ei ole, siis tundukski paljudele vanematele, kellest üks juhuslikult ei ole 100% valge lihtsam valik igasugustest kuninglikest tiitlitest loobuda kui oma lapse küsimusele täiesti ausalt vastata. Paraku ei kahanda tiitlitest loobumine tabloidide huvi neist kirjutatud rämpsu müüa...pigem vastupidi.
Ann Bird11. märts 2021, 16:38
Mina olen ka hämmastanud kui ühekülgselt seda pommintervjuud eesti meedias kajastatakse. Ei mainita, et kuningakoda jättis nad päeva pealt ilma igasugusest toetusest ja turvateenustest. Nad olid ja on ka ilma tiitlite paratamatult megastaarid(veelgi hullem kui ebapopulaarsed), kes ilma turvata liikuda ei saa st ka nelja või viiekohalist rahanumbrit turvameeskonna eest või ühel avastavad nad narkari vms oma voodist enda pidžaamades magamas. Nad ootavad perelisa ja milline perekond jätab niisugusel hetkel oma liikme ilma toeta... Kas üksnes see fakt kui niisugune ei räägi enda eest?
midagi on pildil valesti 7. märts 2021, 13:08
Kõik, mida inimene teeb, tuleb talle endale tagasi ... Ta ju teadis, kellega abiellub ja mis teda ees ootab. Ise valis selle tee. Kui meest armastab, siis ületavad nad kõik raskused koos. Aga midagi on selles loos valesti ...
krt7. märts 2021, 12:06
See MEGHAN on nagu saatan seelikus, Harryl oleks temata koos oma pojakesega inimlik elu.