Nicolas Cage tabati koos Riko Shibataga New Yorgis Central Parkis romantilisel kaarikusõidul. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
7. märts 2021, 10:03

ÜLLATUSPULMAD: Nicolas Cage abiellus viiendat korda

Hollywoodi superstaar Nicolas Cage on salamisi abiellunud endast 31 aastat noorema jaapanlanna Riko Shibataga. 

USA Today teatel naitusid Cage (57) ja Riko Shibata (26) 16. veebruaril Las Vegases. "See on tõsi ning oleme väga õnnelikud," kinnitab näitleja, kelle jaoks see on juba viies abielu. Nicolase pojast Westonist neli aastat noorem vastne abielunaine kannab nüüd perekonnanime Cage.

Armulugu kestnud on veidi üle aasta - väidetavalt tutvus Nicolas Rikoga tolle kodumaal Jaapanis. Esmakordselt tabati nad koos mullu veebruaris New Orleansis, kirjutab Daily Mail. Pandeemia tõttu oldi mullu pikalt lahus. Kihlus oli Nicolase sõnul toimunud FaceTime'i vahendusel, kui tema armastatu oli oma kodulinnas Kyotos ning tema Nevadas. Musta briljandiga kihlasõrmuse saatis Cage oma väljavalitule postiga. 

People.comi teatel kandis pruut Las Vegases Wynni hotellis peetud abielutseremoonial käsitsi valmistatud Jaapani pruudikimonot, peig Tom Fordi smokingit. Pruut astus altari ette oma lemmiklaulu, Kiroro pala "Winter Song" saatel. Kombetalitusest võttis osa ka Cage'i endine naine Alice Kim, kellega tal on 15aastane poeg Kal-El - niivõrd head on ekskaasade suhted.

Weston Cage'i ema on Nicolase kunagine partner Christina Fulton. Poeg on teinud Cage'ist kahekordse vanaisa. Nicolase esimene abikaasa oli näitlejanna Patricia Arquette,kellega ta oli abielus 1995-2001, teine Elvis Presley tütar Lisa Marie, kuid Cage'i abielu oma iidoli tütrega kestis vaid 107 päeva. Endine ettekandja Alice Kim on superstaari kolmas ja kauaseim naine. Nemad olid abielus 2004-2016. 

Märtsis 2019 abiellus Cage Las Vegases Erika Koike nimelise naisega, kuid neli päeva hiljem andis ta sisse avalduse abielu tühistamiseks, väites, et oli oma tegude mõistmiseks liiga purjus. Lahutuse andis kohus neile juunis.