Pluuto ja Andrei
Üritused
6. märts 2021, 20:20

ÕL VIDEO | Õhtulehe lugejate lemmikud „Eesti laulu“ finaalis on Andrei Zevakin ja Pluuto: ühe asja pidime ikka ära võitma

Õhtulehe lugejad hääletasid oma lemmikuks finaalis Andrei Zevakini ja Pluuto oma looga „Wingman“. Kahjuks ei saa nad aga finaalilavale astuda, sest on lähikontaktsed ja liituvad võistlusega video vahendusel. 

Pluuto ja Andrei said esikoha 1300 häälega, teiseks jäi Uku Suviste (Õhtulehe lugejate mullune lemmik) ning kolmandaks Suured Tüdrukud, kes said mõlemad alla 1000 hääle. Kokku anti 6100 häält. 

Pluuto on „Eesti laulul“ uus tulija, kuid Zevakin see-eest juba suuri tegusid teinud. Ja teeb ka tänavu. Lisaks sellele, et ta ise on laval looga „Wingman“, on temaga koostöös sündinud ka Sissi ja Nika Marula laulud, seega on Zevakin poolfinaalis lausa kolme palaga.

Esmakordselt osales ta võistlusel aastal 2019, kus pääses kooslusega xtra basic & Emily J palaga „Hold me close“ finaali. Seal jäädi 12. kohale. Mullu sündis tema käe läbi Uudo Sepa lugu „I’m sorry. I messed up“, ka see pääses finaali, kuid jäi kümnendaks.

"Vaatasime, et teisel päeval olime kuuendal kohal ja mõtlesin, et ühe asja peame ikka ära võitma. Tegin kiire üleskutse Instagramis ja tund aega hiljem vaatasin, et olime juba esimsel kohal," räägib Andrei.

Kuidas aga mehed auhinna omavahel ära jagavad? "Andreil on neid auhindu nii palju, et äkki saaks mulle ka midagi seina peale panna," naerab Pluuto.