James Hewitt 2003. aastal. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
6. märts 2021, 14:00

Printsess Diana reeturlik kallim töötab nüüd aednikuna (1)

Printsess Diana kunagine salaarmuke James Hewitt (62) töötab oma ema kortermajas aednikuna ning on naabritega tülli pööranud, sest rikkus nende väärika puu.

Endisel sõjaväelasel ja polomängijal tekkis prints Charlesi abikaasaga suhe 1980. aastatel, kui ta palgati Dianale ratsutamistunde andma. Romaan kestis viis aastat ning Diana tunnistas hiljem kurikuulsas "Panorama" intervjuus, et oli Jamesi tõsiselt armastanud. Aastaid ringlesid jutud, et punapäine Hewitt on Diana noorema poja prints Harry isa, kuid James ise kinnitab, et see pole nii. 

Viis aastat pärast Diana surma šokeeris Hewitt nii Briti kuninglikku peret kui ka printsessi fänne, üritades maha parseldada Dianalt saadud 64 kirja. "Reetmine on minu meelest jõletu, see on kõige jõletum ebalojaalsus, mida on kellegi suhtes võimalik teha," öelnud Hewitti sammu peale prints Andrew' eksnaine Yorki hertsoginna Sarah. 

Vahepeal osales Hewitt mitmes Briti tõsielusarjas, kuid Daily Maili teatel elab Diana kunagine armuke nüüd Exeteris koos oma eaka ema Shirleyga (92) ning teenib raha aednikutööga nende XVII sajandist pärit häärberi aias. Lehe andmeil on naabrid maruvihased, et James rikkus ära saja aasta vanuse jugapuu. Endine sõjaväelane kutsunud spetsialisti ning too lubanud puu kuningliku veiniklaasi kujuliseks kärpida, kuid see plaan olevat haledalt nurjunud.