TARGAD JUTUD TEGIJATELT: Investor Kristjan Liivamägi soovitab esimese asjana investeerida aega enda harimisse: „Kui teadmised täielikult puuduvad, siis tasuks läbi lugeda mõned erialased raamatud.“ Kasulikke ja harivaid sõnavõtte saab kindlasti kuulata ka investeerimisfestivalil, mida eelmisel suvel korraldati juba kuuendat korda. Siis esines festivalil näiteks ka Tallinna börsi suurinvestor Aleksander Pajuri (pildil) teemaga “Kogu tõde Tallinna Börsil investeerimisest.”Foto: Martin Ahven
Rahanutikus
12. detsember 2021, 13:55

Esimesed sammud investorina: hari end ja alusta väikeste tehingutega

Kõik investorid, ka nüüdsed finantsvabaduse* nautijad, on kunagi teinud oma päris esimesed investeeringud. Alustuseks on tähtis end veidi harida, näiteks lugeda mõnd investeerimise põhitõdede raamatut, blogi või artikleid. Ning vähemalt sama tähtis on tehingutega algust teha.

Doktorikraadiga investor ja finantsvaba Kristjan Liivamägi soovitab esimese asjana investeerida aega enda harimisse. „Kui teadmised täielikult puuduvad, siis tasuks läbi lugeda mõned erialased raamatud. Selge on see, et kooliraha tuleb maksta, aga üldjuhul on kooliraha seda väiksem, mida rohkem sa ennast enne selles valdkonnas harinud oled.”

Edasi lugemiseks: