Grete PaiaFoto: Rauno Vahtre
Inimesed
5. märts 2021, 18:07

Grete Paia OnlyFansis rahateenimisest: mulle on jäänud mulje, et see on odav enesemüümine (22)

Ansambli Pùr Mùdd kutid Joonatan Siiman ja Oliver Rõõmus on võtnud vastu uue väljakutse ja hakanud vedama podcast'i nimega "Puhas Muda". Kolmandas osas käis neil külas Grete Paia, kes sotsiaalmeediaplatvormil OnlyFans raha teenivate inimeste koha kaunis krõbedalt ütles. 

Lisaks muusikale tuli jutuks ka OnlyFansis endast erootilise sisu müümine. "Ma olen vist liiga konservatiivne," tunnistab Paia, et tal on sellega tegelevatest tüdrukutest kahju. "Ma ei taha kedagi judge'ida (hukka mõista - ingl. k)," ütleb ta ja tunnistab kohe, et pole kunagi OnlyFansis ringi vaadanud, kuid usub, et seal on kindlasti ka profiile, kus jagatakse endast elegantselt erootilist sisu. "Aga mulle on jäänud mulje, et see on odav enesemüümine. Kas tõesti muud varianti pole?" põrutab Paia. 

"See on easy money (kergelt tulev raha - ingl. k), aga minu arvates see ikka haiseb ka."

Paia on teatavasti kristlane ja muidugi on teda selliste asjade kohalt karmilt kasvatatud. Paia arvates jääb erootilise sisu müügiga teenitud maine igaveseks inimeseda. "Iga inimese vaba voli, aga mina sinna ei läheks," kinnitab ta.