Printsess Beatrice'i ja Edoardo Mapelli Mozzi kihlusportree. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
5. märts 2021, 15:00

Printsess Beatrice nimetab kasuemaks saamist suureks auks

Mullu suvel abiellunud printsess Beatrice sai oma mehe Edoardo pisipoja kasuemaks - ning see on tema sõnul suur au.

Elizabeth II keskmise poja prints Andrew tütar (32) rääkis ajalehele Evening Standard ülemaailmse raamatupäeva puhul, et lugemine on koroonapandeemia ajal tema elus tähtsal kohal olnud. Raamatute lugemine on tema ja Edo nelja-aastase poja Christopher Woolfi ehk Wolfie ühine tegevus. "Mul oli tänavu suur au kasuemaks saada ning mul on olnud erakordselt tore lugeda unejutuks oma kunagisi lemmiklugusid," kirjutas printsess Beatrice lehes. 

"Mu kasupoeg on paljude laste kombel sel semestril koduõppel olnud," ütles printsess lehes. Raamatud on tema sõnul suurepärane võimalus arendada poisis nii kujutlusvõimet ja loomingulisust kui ka iseseisvust ja huumorimeelt. Beatrice soovitab teistelegi Kes Grey ja Jim Fieldi raamatuid sarjast "Oi Frog". "Need said kiirelt meie lemmikuteks."

Wolfie ema on arhitekt Dara Huang, kellega Edo oli kihlatud 2018. aastani - just siis süttis tema armulugu printsessiga. Kihlus kuulutati välja 2019. aasta septembris, pulmad peeti mullu suvel koroonapandeemia tõttu väikeses ringis. Dara ja Edo jagavad poja hooldusõigust. Kuna Huang jagab elu Londoni ja Hongkongi vahel, elab Wolfie osalt isa ja kasuema juures.