Elizabeth II poseeris 2016. aastal fotograaf Annie Leibovitzile Windsori lossi trepil koos oma kahe corgi ja kahe dorgiga. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
5. märts 2021, 11:00

Kuningannale kingiti kriisiaja üleelamiseks kaks karvast sõbrakest

Elizabeth II, kelle abikaasale prints Philipile tehti kolmapäeval südamelõikus ning kes peab toime tulema Sussexi hertsogipaari skandaalidega, kingiti tuju tõstmiseks kaks corgikutsikat.

Daily Maili teatel toodi lapsest peale corgisid kasvatanud kuningannale Windsori lossi seltsiks kaks väikest corgikutsikat. Aastate jooksul palju koeri pidanud monarhile oli alles jäänud vaid taksi-corgi ristsugutis Candy – teine corgi Vulcan suri mullu detsembris. Elizabeth II viimane corgi Whisper heitis hinge 2018. aasta novembris. 

94aastase monarhi abikaasa Philip on juba kolmandat nädalat haiglas – algul maadles Edinburghi hertsog infektsiooniga, kuid esmaspäeval viidi ta üle südamehaiglasse ning kolmapäeval tehti seal talle lõikus. Briti meedias on avaldatud arvamust, et koroonapiirangute tõttu ei külasta Tema Majesteet oma meest haiglas. Ainsa pereliikmena on Philipiga kohtunud tema vanim poeg, troonipärija prints Charles.