Prints Williami abikaasa Catherine ja prints Harry abikaasa Meghan 2019. aasta juulis Wimbledoni turniiri vaatamas. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
5. märts 2021, 09:48

Insaider: Meghan süüdistas inetute lugude lekitamises just neid kuningliku pere liikmeid (7)

Prints Harry abikaasa Meghan väidab pühapäeval eetrisse jõudvas Oprah' intervjuus, et kuningliku pere liikmed aitasid tema kohta levivaid laimujutte kinnistada. Kuningakoja insaider avaldab, kellest jutt.

Prints Harrylt ja tema naiselt harukordselt avameelse intervjuu saanud Oprah Winfrey küsis hiljuti avaldatud treileris, mida Meghan arvab kuningliku pere reaktsioonist sellele, et ta nüüd suu puhtaks räägib. "Ma ei usu, et nad võiksid loota, et me püsime ikka veel vait, kui Firma mängib meie kohta valede kinnistamises aktiivset rolli," vastas printsi abikaasa. "Ja kui see tähendab millestki ilma jäämise riski ... eks me ole juba niigi paljust ilma jäänud. Väidetavalt kasutas Briti kuningliku pere kohta esmakordselt väljendit "Firma" Elizabeth II abikaasa prints Philip.

Kuuldused sellest, et Sussexi hertsoginna piitsutas oma alluvaid takka ning sõi mitmed neist välja, on ringelnud mitu aastat. Hiljuti väitis seda ka nimekas Briti leht The Times. Üks endine assistent nimetas Meghanit ja Harryt lausa psühhiterroristideks. Nüüdseks on kuningakoda alustanud ennenägematut juurdlust. Daily Mirrori andmeil on vähemalt kümnest kuningakoja assistendist koosnev grupp lubanud Buckinghami paleele infot anda. "Nad on liiga kaua vaikinud ning rääkida on väga palju."

Keegi Buckinghami palee insaider väidab Daily Mailile, et Meghan ja Harry kahtlustasid kõlakate lekitamises prints Williami naist Catherine'i ja prints Charlesi teist abikaasat Camillat. Ühtlasi tundnud Sussexi paar, et "hallides ülilkondades mehed on seadnud sihiks nad hävitada".