Foto: YouTube/Haige Tiks
Inimesed
4. märts 2021, 21:16

PODCAST’I EDU NIMEL! Silmaklapiga Uudo Sepp istus piinapinki ja sai ihule elu esimese tätoveeringu (18)

"Selline tunne, et keegi lõikab veeni mulle. Ma olen hella südamega mees – ütlen, et valu, ma armastan sind. Sa oled minu kuu, päike ja tähed," patras superstaar Uudo Sepp samal ajal, kui talle käsivarre õrnemale poolele tätoveeringut tehti.

Täna vallutas YouTube’i Uudo Sepa ja Kendra Katrina podcast’i "HAIGE TIKS" esimene osa. Taskuhääling sai avapaugu sellega, et Uudo Sepa silmad seoti kinni ja ähvardati tema käeveenidele lehm tätoveerida. 

"See valu ununeb ära, nädala pärast sa tahad juba uut tätoveeringut," julgustas Kendra oma kaassaatejuhti. 

Uudo aga ei nõustunud sugugi ning hakkas tätoveerimismasina nõelte karmi puudutuse peale ähkima ja ohkima. "Tegelikult see ei ole üldse nii valus. Ma olen tugev poiss. Saare poiss, rahulik ja lihtne mees. Ma olen väga rahul, et selle ette võtsime," sisendas ta endale, hambad ristis.

Kuid lõpptulemuseks polnudki suure udaraga lehm, vaid Uudo viimase singli nimi. Muusik oli rohkem kui rahul. "See on ikka päris äge! Mul pole käsi karvavaba olnud aastast 1!"

Kenda ja Uudo selgitasid, et teavad üksteist Balti filmi- ja meediakooli kaudu, kus nad on kursusekaaslased. "Sealt see sõprus arenes hästi lahedaks ja tugevaks," meenutas Kendra. Ühel hetkel mõtlesid noored, et peaks koos podcast’i tegema ja loetud päevadega sai see ka reaalsuseks.