Mariah CareyFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
4. märts 2021, 13:41

Nii õde kui vend kaebasid Mariah Carey elulooraamatu pärast kohtusse (1)

Mariah Carey vanem vend on kaevanud poptähe kohtusse, väites, et too laimab teda oma memuaarides. Samasuguse hagi esitas eelmisel kuul lauljanna õde, kirjutab New York Post.

Carey kirjutab septembris ilmunud mälestusteraamatus "The Meaning of Mariah Carey", et kümme aastat vanem vend Morgan oli nende lapsepõlves tema vastu vägivaldne. 61aastane Morgan Carey väidab, et see on laim. Kolmapäeval Manhattani ülemkohtusse antud hagis väidetakse, et mitmed lõigud raamatust on valelikud ja laimavad, eraelu puutumatust rikkivad ning valusad ja on kahjustanud hageja mainet ning isiklikke ja äriasju. 

Hawaiil Maui saarel elav Morgan väidab, et õe väidete tõttu jäi ta ilma ühest filmiprojektist.

Carey vanem õde Alison andis samasuguse hagi sisse veebruaris, nõudes oma kuulsalt sõsaralt vähemalt 1,25 miljonit dollarit kahjutasu. Alisoni väitel on ta langenud südametu, õela ning täiesti tarbetu avaliku alandamise ohvriks. Hingeliste üleelamiste tõttu on ta enda sõnul depressioonis ning üle pika aja taas alkoholi küüsi langenud.

Superstaar pole õega aastaid läbi käinud – Alison on HIV-positiivne endine prostituut. Mullu augustis kirjutas USA meedia, et Alison kaebas enda ja Mariah' ema kohtusse, väites, et too lasi võõrastel teda lapsepõlves seksuaalselt kuritarvitada ning sundis teda osalema satanistlikes rituaalides.