Daniel Levi üllatas fänne kontsertidega nende koduõuesFoto: Ako Lehemets
Saund
4. märts 2021, 11:48

Daniel Levi üllatas fänne kontsertidega nende koduõues: oli värskendav taas esineda! (1)

Ränk piirangute aeg on artiste oma publikust juba küllalt pikka aega lahus hoidnud ning igatsus kontsertide järele on suur. Seetõttu tuli Daniel Levi välja unikaalse ideega minna oma kuulajate koduõuele ning teha neile üllatuskontsert. 

Planeerimistöö oli pikk, mil moel seda ideed tehniliselt lahendada – kuidas minna üllatustuurile, kus asjade paika sättimine peab juhtuma paari minutiga, et üllatust mitte reeta. Partneritega koostöös tekkiski idee pakkida kogu bänd, valgus, visuaalid ja helitehnika ühte kaubikusse, et uste avanedes võiks kohe kontsert alata.

“Oli nii värskendav olla live’is taas oma publiku ees ja teha muusikat, isegi kui publikus oli vaid üks inimene! Peab oludega kohanduma. Me saime ikkagi tuuril käia!” rääkis Daniel Levi.

Mõni aeg tagasi tegi Daniel Levi loosimängu oma sotsiaalmeedia lehel, lubades loosida välja ühe üllatuse. Kui bändi mänedžer võitjatega ühendust võttis ja salapärast võitu pidi üle minema andma, palus ta inimesed korraks õue appi. Nende üllatuseks avanesid maja ees oleva kaubiku uksed ning kohal oli Daniel Levi kogu bändi ja väikese kontsert produktsiooniga.

“Ma olen senini sõnatu! See oli hullumeelselt äge kogemus! Olin kindel, et saan mingi pakikese või asja, aga see oli ulme! Mu süda on kohe nii soe ja rõõmu täis!” kirjeldas üks üllatuse saanutest peale esinemist oma kogemust.

Tuuriga esitleti Daniel Levi hiljuti ilmunud uut lugu “Jasmine”.