Sussexi hertsoginna MeghanFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
4. märts 2021, 09:52

SÕDA! Meghan süüdistab kuninglikku peret valede levitamises (9)

Paistab, et teist last ootav hertsoginna Meghan on otsustanud põletada kõik sillad, mis viiksid ta tagasi Briti kuningakotta: Oprah intervjuus väidab ta, et kuninglik pere ise on tema kohta valesid levitanud. Samal ajal alustas Buckinghami palee harukordset ja ajaloolist juurdlust väidete suhtes, et prints Harry naine on oma alluvaid taga kiusanud.

Eile kirjutas Briti meedia, et kuningakoda asus uurima The Timesis ilmunud väiteid, nagu oleks Meghan 2018. aastal oma alluvaid terroriseerinud ning kaks neist õukonnast välja söönud. Endise Hollywoodi näitlejanna nõudmised alluvatele olnud nii suured, et nood olevat nutnud ja hirmust värisenud. Meghani esindaja nimetas väiteid laimukampaaniaks, mis on ajastatud seoses Harry ja Meghani 7. märtsi intervjuuga USA jutusaatestaarile Oprah'le.

Vaid mõni tund pärast Buckinghami palee teadet ilmus aga uus klipp kõmulisest intervjuust. Winfrey küsis selles, mida Meghan arvab kuningliku pere reaktsioonist tema avameelsele intervjuule. "Ma ei usu, et nad võiksid loota, et me püsime ikka veel vait, kui Firma mängib meie kohta valede kinnistamises aktiivset rolli," vastas printsi abikaasa. "Ja kui see tähendab millestki ilma jäämise riski ... eks me ole juba niigi paljust ilma jäänud."

Yahoo Newsi teatel omistatakse kuninglikku peret kirjeldavat väljendit "Firma" prints Philipile - Elizabeth II abikaasa nimetanud nõnda peret, mille liikmeks ta abielludes sai. Kuid filmis "Kuninga kõne" kuulutab Elizabeth II isa Geoge VI kehastav Colin Firth: "Me pole pere, me oleme firma."