Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
3. märts 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 4. märts

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tõsiste tegude päev töövallas. Läbisaamine kolleegide ja ülemustega on ametlik ja asjalik, õnnestub rahulikult vajalikud asjad läbi arutada ja kokkulepeteni jõuda. 

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kuula, mida väärikas eas inimesed sulle räägivad! Neil on rohkem kogemusi kui sinul, küllap on nende jutus tõetera sees. Mõningane noomimine kulub sulle ehk ka ära.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Jõuline Marss jõuab täna Kaksikute märki, andes su tegemistele küllaga vunki juurde. Tahad olulised asjad kiirelt ja tõhusalt ära teha, passimist sa ei kannata.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Jätkugu sul tarkust aru saada, kelle juttu tasub uskuda ning keda mitte. Keegi vanemas eas kogenud, aga turris olemisega asjatundja võib sulle väärtuslikku nõu anda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tööl saad hakkama ka selliste ülesannetega, mis on omajagu igavad. Tänu kohusetundlikule tegutsemisele jõuad asjad õigeks ajaks kenasti valmis.

Neitsi
23. august – 22. september

Varem tekkinud vastuolud isiklikes suhetes on nüüd võimalik asjad ära klaarida ja suhted taas stabiilsele tasandile viia. Omavahel peab ausalt ja otsesõnu rääkima.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kasu võib olla vanema sugulase välja öeldud elutarkadest mõtetest. Võimalik, et sulle meenub sulle midagi kasulikku aastate tagusest vestlusest isa või vanaisaga.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Saad rahulikult asju ajada, sõlmida mõistlikke kokkuleppeid ning panna paika tähtaegu. Kui lapsed nõu küsivad, õpeta neid kannatlikult ja täie vastutustundega.

Ambur
22. november – 21. detsember

Aja kohusetundlikult äriasju. Suudad toimuvat mõistuspäraselt analüüsida. Vast õnnestub endale usaldusväärne koostööpartner leida või pikaajaline leping sõlmida.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled asises meeleolus, tegutsed mõistuspäraselt. Küllap mõtled oma iga sammu hoolikalt läbi, liigud visalt eesmärgi poole, mis on ammu juba paika pandud. 

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Rahaasju ajades ära lase tunnetel end mõjutada, toetu tõestatud faktidele. Abi on varem õpitud kindlatest reeglitest või tarkustest, mida tead juba lapsepõlvest saati.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Aeg pakub mitmeid võimalusi, nende kasutamise eest vastutad aga sina. Võid päeva niisama unistades mööda saata või tarkade kaaslastega koostöös olulistele plaanidele aluse panna. 

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Algaval eluaastaringil on su energiatase kõrge. Oled julge ja algatusvõimeline, tegutsed aktiivselt. Organiseerimine õnnestub hästi, teisedki tulevad su tegevusega õhinal kaasa. Oled aktiivne pool ka isiklike suhete algatamises. Vajad füüsilist koormust, ent pead treenides mõtlema sellele, et ohutus oleks tagatud.