Gameboy TetrisFoto: Martin Ahven
Inimesed
3. märts 2021, 14:35

Gameboy Tetris: eesti keeles muusika tegemine on minu jaoks väga raske

"Minu muusika enamajaolt kerge ja roppusi pole vaja," sõnab Gameboy Tetris ehk Pavel Botšarov intervjuus "Vikerhommikule".

"Ma pole neid kunagi kasutanud, sest tegelikult on need lihtsalt rõhud. Vahel on lauset raske sõnastada, sest rõhk on nii tugev ja see annab jõudu, aga tegelikult neid ei pea ju olema," lisab muusik.

Räppar räägib, et tahtiski oma muusikat teha just Eestis ja peagi on oodata uut muusikat. "Selle jaoks tegin rohkem koostööd eestlastega, kui võib olla keskmine Eestis elav venelane teeb," ütleb ta.

Küll aga on eesti keeles muusika tegemine raske. "Ma võin seda võrrelda sellega, et kui sul on nägemine halb ja üritad ilma prillideta lugeda, lähevad sul tähed häguseks ja siis, kui paned prillid ette, on kõik parem. Minu jaoks need prillid ongi vene keeles kirjutamine," selgitab Gameboy Tetris.

"Ma kirjutan alati nii, et mõtlen mingid laused välja vene keeles ja siis üritan neid tõlkida. See teeb tegelikult protsessi palju raskemaks, sest igat asja ei saa otse tõlkida nii, et see ilu jääks alles," lisab ta.