Foto: Pixabay
Müstika
2. märts 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 3. märts

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Vana ja uus võivad põneval moel põimuda. Ehk ilmub välja ammune sõber, kes on oma elus mõndagi muutnud. Ta võib sulle põnevaid asju rääkida ja äriideidki anda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Veenuse ja Uraani sekstiil toob suhetesse uusi tuuli. Hea päev tutvuste sõlmimiseks – võid leida sõpru, mõttekaaslasi ja koostööpartnereid. Alguse võib saada ka armusuhe.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Töised asjad sujuvad, kui teed teistega tihedat koostööd. Käi neile oma mõtteid julgelt välja – see, mis on sinu jaoks aastaid olnud tavapärane ja loomulik, on nende jaoks ehk uudne.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võid kohtuda või internetis mõtteid vahetama sattuda eriliste, põnevate isikutega, kellega vesteldes saad mõnegi uue teadmise võrra rikkamaks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Töistest seisakutest on lihtne üle saada, kui lähened neile uue nurga alt, muudad rutiinseks kujunenud strateegiat. Kuula sõprade ja armsama nõuandeid – neist võib abi olla.

Neitsi
23. august – 22. september

Hea päev armusuhete arendamiseks. Pikaajalisse koosellu annab särtsu ja värskust tuua, kui koos midagi põnevat ette võtate. Kui aga üksik oled, võid huvitava kaaslase leida.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Töö lausa lendab su käes, kui saad tunda end ühtehoidva meeskonna liikmena. Koostöö ja ühised eesmärgid, kaaslase lausutud toetavad ja innustavad sõnad motiveerivad sind.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Paistad teistele huvitava ja natuke salapärase isikuna, kellega tullakse tutvusi looma. Alguse võib saada nii sõprus- kui ka armusuhe.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tööasjad edenevad hästi juhul, kui saad ise palju otsustada. Tahad ehk aega vabamalt planeerida ning asju tavapärasest erineval viisil teha. 

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Suhtlemist on ilmselt palju. Tekib nii mõnigi huvitav kontakt, ent tänased vestlused võivad ka pealiskaudseks jääda. Samaaegselt on toimumas mitmeid asju, tahad kõigest osa saada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sind võib haarata kihk kodule värskem ilme anda. Kui sisustuspoodidesse kolama lähed, õnnestub ilmselt leida huvitavaid asju, mis on ilusad ja maitsekad.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sind kannab edasi tahtmine targemaks saada. Võid täna tutvuda kauni vastassoolist isikuga, kellel on sinuga mõndagi jagada ning kes oskab üht-teist põnevat sulle õpetada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Algaval eluaastal tuleb sul oskuslikult kasutada oma sisemist tarkust. Saad loota nii iseenda teadmistele ja kogemustele kui ka sõpradele, kes on pidevalt su kõrval. Aeg pakub uusi võimalusi karjäärialal – sul tuleb olla julge, tähelepanelik ja ambitsioonikas, neist õigel hetkel kinni haarata.