Prints Harry koos abikaasa Meghaniga.Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
2. märts 2021, 11:50

Oprah’ pommintervjuu Sussexitega tuleks austusest põdura Philipi vastu edasi lükata? (2)

Daily Maili teatel on mitmed Briti kuningakoja kommentaatorid ja eksperdid avaldanud arvamust, et Oprah Winfrey kahetunnine kõmuintervjuu prints Harry ja tema naisega tuleks austusest haiglas viibiva prints Philipi vastu edasi lükata.

Teist last ootav Sussexi hertsogipaar on andnud USA jutusaatekuningannale kahetunnise intervjuu, millest avaldatud katked annavad alust arvata: kuninglik pere peab küll ärevusest küüsi närima. "Kas sa vaikisid või sind vaigistati?" nõuab Oprah 7. märtsil USAs eetrisse jõudva intervjuu treileris hertsoginna Meghanilt. 

Hertsoginna Meghani avaliku vaenajana tuntud Briti kõmuleht Daily Mail kirjutab, et paljude meelest on USAsse lahkunud hertsogipaari pommintervjuu avaldamine praegu kohatu – Harry vanaisa, Elizabeth II abikaasa prints Philip (99) on juba kolmandat nädalat haiglaravil. Eile toimetati vanahärra teise Londoni haiglasse, kus on eriti võimekas südameravi.

Briti telekanal ITV näitab kõmulist usutlust 8. märtsil ning on Daily Maili andmeil maksnud selle eest röögatu summa - miljon naelsterlingit ehk 1,16 miljonit eurot. 

Kuninglik biograaf Robert Johnson ütles Daily Mailile, et enesekeskse ja avameelse intervjuu eetrisse laskmine jätab Harryst ja Meghanist südametu, järelemõtlematu ja ääretult iseka mulje.