Kadri TaliFoto: Teet Malsroos
Inimesed
2. märts 2021, 10:05

Karoli Hindriks ja Kadri Tali jagavad koera: Adi tõigi meid kokku tagasi

Bichon Frise'i tõugu koer Adi elab tõelises kärgperes: üks nädal IT-ettevõtja Karoli Hindriksi juures linnas ja teine muusikaprodutsent Kadri Tali juures maal.

"Vaatasime tütrega lennupileteid, et kuhu saaks mõistliku hinnaga lennata, samal ajal tegin Facebooki postitust, et nüüd on vaja Adile leida keegi, kelle juurde teda selleks ajaks jätta. Üsna kiiresti leidsin pere, kes oli valmis võtma," meenutab Karoli, et oli Adi juba ära lubanud, kui helises telefon ning teispool toru oli Kadri Tali, kes oli Karoli sõnul nii inspireeriv, et ta pidi teisele perele ära ütlema. 

Kuigi nad tundsid Kadriga üksteist, polnud nad juba aastaid suhelnud. "Adi mingis mõttes tõigi meid kokku tagasi. Me saame täna tõesti väga hästi läbi," tunnistab Karoli. 

Peale reisi, koerale järgi minnes, märkas ettevõtja, et Kadri oli kurb ja koer oli kurb. "Nad olid nii ära kiindunud. Eriti armastavad Adit Kadri kaks poega." See pani ettevõtte mõtlema, et Adi võib nendel nädalatel, kui tema tütar Maia käib isa juures, kes eriline koerasõber ei ole, olla Kadri pere juures. 

"Siin on tal tõeliselt hea olla – küll ta ajab linde taga, ujub ja räägib oravatega," märgib Kadri. See olukord on produtsendi sõnul hea näide sellest, kuidas nõuanded on selleks, et nende vastu talitada. "Sõbrad ütlesid, et koer on väga suur vastutus ja lapsed kiinduvad ning pärast on raske loobuda. Eks laste pärast ma seda tegin, sest me olime olnud mitu aastat Helsingis ja maja tundus nii tühi ja see Eestisse tulek kuidagi nii külm ja kõle, et eks ma arvasin, et poistel on koerast palju rõõmu."