Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
1. märts 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 2. märts

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Suureneb vajadus teistega suhelda, neilt arvamust ja nõuannet küsida. Ehk võtad kontakti vanade sõpradega, kellele julged rääkida ka isiklikumatest teemadest.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tööasju on lihtsam ajada meeldivas õhkkonnas. Saad palju ära teha selleks, et soodne atmosfäär luua. Alusta sellest, et naeratad ja vaatad inimestele silma. 

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Merkuuri ja Põhjasõlme trigooni toel on mõistus eriliselt terav. Näed nüüd suuremat pilti, saad aru sellest, mis su mõttekäike kujundab ning kuidas oma mõtteid ise suunata saad.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Armastuse väljendamine sõnade abil jääb paraku liiga lahjaks. Sul on vaja konkreetseid tegusid, kõige tähtsam on aga seejuures füüsilise läheduse roll. 

Lõvi
23. juuli – 22. august

Suudad teiste inimeste vajaduste ja tunnetega arvestada, nii on ka suhete loomine ja hoidmine kergem. Kui oled kellegagi riidu läinud, võta asja rahulikuks selgeks rääkimiseks aega.

Neitsi
23. august – 22. september

Tööl on lihtne asju ajada. Et möödarääkimisi eos vältida, tuleb sõlmida konkreetseid koostöökokkuleppeid ning jagada tööülesanded kõigile mõistetaval viisil.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

End on raske takka sundida. Ebameeldivad kohustused tahad kiiruga ära teha või nende täitmise edasi lükata naiivselt lootes, et need ehk iseenesest korda saavad.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Hindad mugavust ja õdusust. Kui tööpäev väsitavana tundub, annab sulle jõudu teadmine, et õhtul on võimalik oma armsas kodus mõnusat olemist nautida, midagi head süüa.

Ambur
22. november – 21. detsember

Lihtne on ka võõraste inimestega kontakti võtta ja asju ajada. Kui lähened neile positiivsel toonil ja sõbralikul ilmel, on suur osa võidust juba ette saavutatud.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kui vajad rahaasjus abi või nõuannet, ära häbene seda küsida. Kaalu oma võimalusi ja kui tundub, et mõistlik oleks laenu võtta, siis tegutse selle nimel, et paberid korda ajada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Suhtud kaasinimestesse heatahtlikult ja eelarvamusteta. Ka nendes, keda teised hukka mõistavad, oskad märgata midagi head, mis äratab mõistmist ja kaastunnet.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sead teiste vajadused enda omadest olulisemale kohale. Kellegi teise aitamine teeb su enesetunde paremaks, tunned end kasuliku ja väärtuslikuna. 

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Algaval eluaastaringil on sul küllaga ettevõtlikkust, sead endale kõrgeid eesmärke. Aeg sobib õppimiseks ja enesetäiendamiseks. Tahad proovida midagi uut, ehk endale isegi uue põhitegevusala välja kujundada. Reisimine (turvalistes oludes!) sobib su rahutule vaimule hästi. Isiklikus elus vajad kindlustunnet.