Ken SaanFoto: Stanislav Moshkov
Tele
2. märts 2021, 09:21

„TENETISSE“ EI TAHTNUD! Ken Saani tütar tegi näitlejadebüüdi hoopis isa krimisarjas

Tele- ja filmiprodutsendi Ken Saani kümneaastane tütar Lumi Lulu unistab juba näitlejakarjäärist ja veebruaris astus ta selle suunas ka esimese pisikese sammu. 

Nimelt jagas Ken Saan Instagramis fotosid, millel Lumi tema enda produtseeritud kodumaises sarjas "Eesti krimilood" kaasa teeb. 

"Lumil oli võimalus "Tenetis" ka osaleda, aga sinna ei tahtnud ta minna. Aga ikka ütles mulle, et tema tahab näitlejaks saada. Proovisime siis nüüd ära. Ta mängis sarjas ühe pere last, see oli väike roll," räägib Saan, kes parasjagu Lumile lõunasööki valmistab. "Kas sulle meeldis näidelda?" uurib ta kõhutäit ootavalt lapselt. "Noogutab," kirjeldab ta muheledes tütre emotsioone. 

Et siis roll Hollywoodi suurfilmis ei pakkunud nii palju pinget kui kodumaine teleseriaal? "Tema tahab vist jah madalaeelarvelise Eesti seriaali näitlejaks saada," lisab filmimees naerdes. 

Sarjas "Eesti krimilood" taaslavastatakse reaalselt toimunud mõrvalood, mille dokumentaalkaadrites kommenteerivad sündmusi algsete lugudega seotud uurijad, kohtunikud ja prokurörid. Lavastuslikes osades astuvad üles ka Eesti tuntud näitlejad.