Tommy CashFoto: Pressimaterjal
Inimesed
2. märts 2021, 12:52

Tohoh! Tommy Cash lõi käed maailmakuulsa brändiga

Legendaarne muusik Tommy Cash lõi käed maailmakuulsa brändi Adidasega. Eksklusiivkollektsiooni saavad osta vaid valitud inimesed.

Tommy kirjutab oma sotsiaalmeedias, et Adidase äppi alla laadides on võimalik panna end kirja ostuõiguse saamise loosis. See tähendab, et limiteeritud koguses jalanõusid saavad osta vaid need, kellele loosiõnn naeratab. Ostuõigust ei ole võimalik teisiti saada. 

Adidase Venemaa esindus kirjutab, et koostöös Eesti muusikuga on valminud eksklusiivkollektsioon legendaarseid Superstar mudeliga jalanõusid, mille kujunduse on loonud Cash isiklikult.

Tegu on limiteeritud partiiga ning tossude ostuõigus selgub loosi tulemusel. Jalavarjude peamiseks omaduseks on see, et paari üks toss on üleni must ning teine üleni valget värvi. Erilise koostöö tulemusel sündisid muuhulgas ka maailma pikimad tossud. 

Adidase Superstari kampaania raames "Muuda mängu" disainitud jalanõudega esitleb räppartist oma nägemust ikoonilise silueti kujundusest. "Minus elavad korraga nii ingel kui ka kurat - kaks vastandit, mis omavahel pidevalt võitlevad. Miks siis peita oma isiksuse üks külg kui nad saavad üksteisega ideaalselt koos eksisteerida. Ei tohiks olla liiga hea ega liiga halb. Vaja on tasakaalu. Yini ja Yangi kahe vastandina moodustades ühe terviku. Jah, need tossud on erinevat värvi. Lõppude lõpuks kajastavad need minu meeleolu, mis muutub iga päev. Ja kannan uhkusega ikoonilise silueti mõlemat versiooni korraga", seletab artist.

Jalanõud on disainitud lakoonilises stiilis, mis on iseloomulik ikoonilisele mudelile, mustvalgetes värvides. Mudeli pealne osa on ehtsast nahast, kummist tald on vastavalt musta ja valget värvi. Autentseid madalaid tossusid täiendavad mitmed disainerdetailid - jalanõu kanda kaunistab käsitsi Tommy Cashi autogrammi lasergraveering ja mudeli sisetald on kaetud Yin-Yangi prindiga. Tossud on pakendatud originaalse kujundusega ning iga toss on pakitud erilisse logotaskusse. Uudis Tommy Cashi ja Adidase tossudest on huvi äratamas üle maailma, alates ajakirjast Vogue kuni väljaandeni Office Magazine.