Foto: @brittanylynnlutz/Instagram
Inimesed
1. märts 2021, 12:15

„Videviku“ täht sai pärast mullust tragöödiat isaks

"Videviku" täht Kellan Lutz ja tema abikaasa Brittany teatasid ühismeedias rõõmusõnumit: nad on pisitütre vanemad. Mullu elas Brittany kuuendal raseduskuul üle raseduse katkemise ning oleks doonorvereta hinge heitnud. 

Beebi sündis 22. veebruaril ja sai nimeks Ashtyn Lilyl. "Tol päeval, mil ta siia ilma tuli, sadas lund ja vihma ja oli jääkülm, aga öösel ta sündis ning ärgates nägime päikest, selget taevast ning talve sulamist. See oli nii sümboolne, arvestades, et eelmisel aastal valitses meie hinges talv, kuid nüüd, aasta hiljem, saime tunda imeliselt eredat päikesepaistet."

Lutz ja tema naine kirjutasid mullu veebruaris, et jäid tütrest kuuendal raseduskuul ilma. Kellan avaldas veendumust, et Jumal aitab neil raskest ajast üle saada. "Me ei jõua ära oodata, mil näeme oma pisitüdrukut taevas, kui Jumal meid koju kutsub."

Brittany kirjutas end ammutavat veidi hingerahu faktist, et nende laps ei pea eales valu ega hingepiinu kannatama. "Oled nüüd Jeesuse käte vahel ning kord kohtume sinuga päriselt." Ta avaldas tänu Kellanile, sõpradele ja meedikutele UCLA meditsiinikeskuses, "kes mind elus hoidsid". Brittany tänas ka veredoonoreid: "Ilma teinesuguste inimesteta poleks mind enam elavate kirjas."