Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
28. veebruar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 1. märts

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill
Võid nädalat alustada pisut väsinuna, sest uni on olnud rahutu ja pinnapealne. Tööl võib kiskuda vaidlemiseks, tahaksid oma ideed jõuga läbi suruda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai
Parem on, kui sa vaidlusse ühiskondlikel või poliitilistel teemadel ei sekku. Ei maksa ärrituda asjade pärast, mida sa muuta ei saa! Keskendu iseenda elule ja otsustele.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui juba millessegi süvened, teed seda ülima põhjalikkusega. Näed ka seda, mis on peidetud pealispinna alla. Võid saada jälile mingile olulise tähtsusega saladusele.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Armsa inimesega vesteldes ja tema käitumist jälgides võid teha tähelepanekuid tema sügavama olemuse kohta. Ent kõike, mida sa märkad, ei pea kohe välja ütlema. 

Lõvi
23. juuli – 22. august

Suudad süveneda, taibata asjade vahelisi seoseid ning sõnade taha peidetud tähendusi. Hoiduma peaksid kolleegide kritiseerimisest ja neile käskude jagamisest.

Neitsi
23. august – 22. september

Ilmselt on olukord selline, et sa pead oma arvamuse välja ütlema, kohe ja valju häälega. Sinu sõnadel on suur mõju, sind kuulatakse, kedagi võid aga ärritada ka.

Kaalud
23. september – 23. oktoober
Võid taibata olulisi asju, mis su perekonna minevikku puudutavad. Saad aru (vana)vanemate tegevuse põhjustest, aga ka tunnetest, mis sundisid neid mingeid käike tegema.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ausus on kahtlemata väärtus omaette, ent mõnikord on targem vaikida. Taktitunnet kipub nappima – kui midagi ütled, siis lajatad otse kümnesse ja teine võib haiget saada. 

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled veenmisjõuline, ilmselt surud äriasjus oma tahtmise läbi. Võid müügitöös edukas olla – suudad inimestele sisendada, et sinu müüdav kaup on neile vajalik.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Päikese ja Pluuto poolkvadraat kätkeb endas nii võimalusi kui ohte. Mõistus on terav ja läbitungiv, samas aga on oht langeda mingite jõuliste kinnismõtete küüsi.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui täna palju üksi oled, võivad mõtted muutuda rusuvaks. Ehk oled öösel nähtud kummaliste unenägude mõju all, mingid alateadlikud hirmud võivad sind kummitada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oska hinnata neid sõpru, kes on sinuga ausad. Ära solvu, kui nad sind kritiseerivad – tasub hoopis hoolega analüüsida nende väljaütlemiste põhjusi. Sellest on palju õppida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Algaval aastaringil ole enda vastu leebe, lubada endale puhkust ja lõbustusi. Välimuse eest hoolitse hästi, ilus olemine annab enesekindlust. Suhted vastassooga tihenevad, sinu elus on ilmselt palju armastust. Konfliktsete inimestega ei ole mõtet vaielda, tasub neist eemale hoida, kellegagi ehk isegi suhted katkestada.