Sussexi hertsogipaar 2019. septembris koos pojaga Lõuna-Aafrikas. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
27. veebruar 2021, 11:00

VIDEO | Prints Harry paljastas pisipoeg Archie esimese sõna – ja see on üllatav! (3)

Prints Harry andis avameelse intervjuu saatejuht James Cordenile, mille käigus ta paljastas oma poja esimese sõna – ning selle, mis Elizabeth II lapselapselapsele jõuluks kinkis.

Harry sõitis koos Cordeniga Los Angeleses kahekorruselise turistibussiga ringi, räppis ning rääkis enda ja Meghan Markle'i armuloo kiirest arenemisest. "Paari kuuga nullist sajani," iseloomustas prints armastuse tekkimise kiirust.

Sussexi hertsogipaar teatas sõbrapäeval, et Meghan ootab pärast suvist raseduse katkemist teist last. Nende poeg Archie saab maikuus kaheseks. Kui Corden võttis pisipõnni jutuks, lõid Harry silmad särama, kirjutab People. "Mu poeg on veidi enam kui poolteiseaastane. Ta on jube naljakas. Tal on imeline iseloom. Ta paneb juba kolm-neli sõna kokku, ta laulab juba laule," loetles uhke isa. Siis avaldas Harry, et Archie esimene sõna oli olnud ... "krokodill". "Kolm silpi!" toonitas ta.

Veel rääkis Harry, et vanaema Elizabeth II oli temalt ja Megilt – just nii kutsub prints oma naist – küsinud, mida Archie jõuluks tahab. "Meg ütles, et vahvlimasinat. Ta saatiski Archiele vahvlimasina. Nii et nüüd teeb Meg hommikuks vahvlimasinas imekaunist orgaanilist vahvlisegu." Archie pidavat vahvlimasinat armastama. "Ta ärkab hommikul üles ja ütleb muudkui "vahvel"."

Harry rääkis, kuidas nende peres on kombeks vahvleid süüa: "Natuke jogurtit, natuke moosi peal. Ma ei tea, kas nii on õige. Natuke marju, võib-olla mett."