Foto: @saintrocque/Instagram
Inimesed
26. veebruar 2021, 09:45

Kes on Lady Gaga koertejalutaja, kes eile relvastatud loomaröövi käigus mitu kuuli rindu sai? (5)

Eile šokeeris maailma üldsust teade, et Lady Gaga koertejalutajale korraldati relvastatud kallaletung ning temalt rööviti superstaari neljajalgsed sõbrad. Ryan Fischer (30) lamab nüüd kriitilises seisus haiglas. Ta olnuks valmis Lady Gaga koerte nimel elu andma, ütleb sõber.

Relvastatud röövi käigus viidi kolmest prantsuse buldogist, kellega Ryan jalutas, minema kaks - Koji ja Gustav. Miss Asia nimeline emane koer pääses röövli eest plehku ning saadi hiljem kätte. Praegu Itaalias Ridley Scotti filmi "Gucci" võtteil viibiv superstaar on koerte leidjale välja kuulutanud poole miljoni dollari suuruse preemia. Los Angelese politsei teatel on kahtlusalusi vähemalt üks - poolautomaatset relva kasutanud meesterahvas, keda nähti sündmuskohalt autoga lahkumas.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saint Rocque (@saintrocque)

Praegu haiglas kriitilises seisus olev staažikas koertejalutaja Ryan Fischer oli umbes neli aastat tagasi New Yorgist Los Angelesse kolinud spetsiaalselt selleks, et Lady Gaga lemmikutega tegelda. Tema sõber ja endine klient dr Fred Pescatore rääkis Entertainment Tonightile, et Fischer oli lauljanna buldogidega äärmiselt lähedane. "Uskumatult. Ta on nende nimel valmis ükskõik milleks."

Pescatore sõnul käis Fischer varem seitse aastat New Yorgis tema koeraga jalutamas. Tegu on heasüdamliku ja leebe mehega, kes hoolitseb koerte eest nagu laste eest. "Ta oleks iga meie koera eest valmis olnud elu andma, aga ma väga loodan, et seda nüüd ei juhtu."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saint Rocque (@saintrocque)

Pescatore kinnitusel on Ryan tegelikult kunstnik, kes kavatses mõne kuu pärast koerajalutaja ameti maha panna. "Ta hakkas Gaga juures lõpetama ja kavatses hakata kunsti tegema." Kunstipärased on ka Ryani tantsud, millega ta neljajalgseid sõpru lõbustab.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saint Rocque (@saintrocque)

Ajakirja People teatel on prantsuse buldogide vargused USAs sagedased - väikest kasvu koera on kergem varastada kui suurt ning nende mahaparseldamisega on võimalik teenida mitu tuhat dollarit.