Mihkel RaudFoto: Erki Pärnaku
Inimesed
26. veebruar 2021, 14:05

Vahetas telekanalit? Mihkel Raud lööb kevadhooajal kaasa konkureeriva kanali ridades (2)

Mõni harvem TV3 vaataja võib juba mitu nädalat olla imestunud, et alles sügisel "Duubli" saatejuhiks saanud Mihkel Rauda ei ole juba mitu nädalat ekraanil näha olnud. "Duubli" eetri on märtsi lõpuni hõivanud külalissaatejuhid, kuid nüüd selgub, et Raud on kevadhooajal ametis Kanal 2 ekraanil. Kas see tähendab, et tema teed TV3ga on lahku läinud?

Tuuli Roosma jagab Instagramis fotot uue saate "Esse" meeskonnast, mille ridades on ka Raud. "Olen tõsiselt uhke, et Kanal 2 hakkab tegema ägedat ajakirjandust! Ja et nad on mind kampa võtnud!" kirjutab Roosma. 

Eeva Esse uut saadet on Kanal 2 kirjeldanud nii: "Ajakirjanik Eeva Esse norib sel kevadhooajal tüli rumalusega uues ühiskonnakriitilises saates "Esse". Alates 2. märtsist on igal teisipäeval kell 20.00 saates "Esse" luubi all ühiskonda kõnetavad või lõhestavad teemad. Igas saates käsitletakse ühte hetkel põletavat teemat, selgitatakse taustu, heidetakse valgust asjade varjatud külgedele, intervjueeritakse saate teemal olulisi inimesi."

Raud siiski kinnitab, et TV3ga teed lahku läinud ei ole. "Olen jätkuvalt TV3 saatejuht. Kirjutan ühe Kanal 2 saate stsenaariumi, nagu olen neid varemgi teistele kanalitele kirjutanud."