Anzori ja KethiFoto: TV3
Inimesed
25. veebruar 2021, 14:41

Kethi Uibomägi: tahan väga oma kihlatu juurde lennata, aga kui epideemia ei näita langust, pole see varsti võimalik (6)

"Ma väga loodan, et saame selle pandeemia kontrolli alla, aga see sõltub igast inimesest personaalselt," kirjutab Kethi Uibomägi sotsiaalmeedias, et inimesed peavad hakkama võtma vastutust ja piirangutest kinni pidama. 

Kethi sõnul tema sõpradega suuremaid istumisi ei pea ning saab kokku vaid kahe sõbraga korraga. Samuti on ta täiendanud maski varusid. 

"Tahan väga näha enda viimaseid nädalaid beebiootel õde ja tema vahvaid poegasid, aga hoiame kõikide turvalisuse huvides distantsi. Ise telesaadete salvestustel olles olin korralik, kellelegi lähedale ei roninud," kirjutab Kethi Instagramis ja lisab, et desinfitseeris saatevõtetel pidevalt käsi ja telefoni ning kandis viimase hetkeni maski. 

"Natukene veel on vaja vastu pidada ja end kokku võtta, palun teeme seda koos. Ma tahan väga oma kihlatu juurde Gruusiasse lennata, mitte puhkama, vaid oma teise koju, aga varsti see ei ole enam jälle võimalik, kui epideemia ei näita langust," lisab ta.

Kethi tõdeb, et on koroona testi teinud 13 korda ja kõik vastused on olnud negatiivsed. "Usun, et  suuresti tänu reeglitest kinni pidamisele.
Palun hoia iseennast ja võta vastutus selle viiruse eest ise!"