Kirsti TimmerFoto: Terje Talts
Inimesed
25. veebruar 2021, 13:07

Kirsti Timmer: kui oled saanud vähidiagnoosi, palun usalda arste! (3)

"Mõistan täielikult inimesi, kes saades vähidiagnoosi, otsivad kõikjalt abi. Käiakse ravitsejate ja ennustajate juures, lastakse puhastada enda energiat ja süüakse kõike mida mõni nõid soovitab," kirjutab kaadrimoor Kirsti Timmer oma blogipostituses, et ka tema poole pöördutakse murega, kuidas haigusega toime tulla või kuidas elada ja suhtuda nii, et haigus kaoks.

"Tegelikult on tõsiasi see, et vähi puhul aitavad sind ikkagi arstid ja tavameditsiin. See on meil ikka väga kõrgel tasemel ja kui on vähegi võimalik veel midagi teha, siis seda arstid ka teevad," tunnistab Timmer.

Kaardimoor selgitab, et kui haigus on juba liiga kaugele arenenud, ei saa aidata ka arstid, aga paraku pole selliseid imetegijaid, kes suudaks ravida paremini kui arst. "Ükskõik milliseid lubadusi nad ka jagavad, imet nad ei tee, sellist nõiavitsa ei ole olemas."

"Ei aita kivikene taskus ega ükski juurikas. Kõige vähem kaartidega ennustamine. Selgeltnägijad ei ravi inimesi vähist terveks. Seda teevad arstid.
Muidugi ajab suur mure vastuseid otsima, aga usu mind, väga halb on lugeda raskelt haige inimese kaarte," märgib Timmer ja lisab, et tema ega keegi teine taha öelda inimesele, et pole enam kaua jäänud. "Lihtsalt asjatut lootust anda ka on vale, siis ma olen inimest justkui petnud, kuigi lootus annab jõudu."