HelloveFoto: Pressimaterjal
Saund
16. märts 2021, 09:32

Hääleta ka! Eesti päritolu artist Hellove pääses rahvusvahelisel laulukirjutajate konkursil 15 finalisti hulka

Ann-Lisett Rebane, I Wear* Experiment, Johanna Randmann ja Jaanus Saks, Lev Urbel, Hellove – just need artistid pääsesid rahvusvahelisel laulukirjutajate konkursil tuhandete osalejate seast poolfinaali. Viimane neist pääses kahes kategoorias lausa 15 finalisti hulka, olles EDM kategoorias võistlustules artistidega nagu Wiz Khalifa, Golden Features, Nevve ja Kwesi. Oma hääle tema poolt saad anda SIIN

Hellove on Eesti päritolu produtsent ja laulukirjutaja, kes ühendab kaasakiskuva popmuusika kinoleviga ja suurendab selle mõõtmeid läbi orkestrielementide. Ta on olnud muusika ja pillimänguga ühenduses alates sellest, kui ta 12aastaselt kitarri kätte võttis. Koos õpetajaga õppis ta klassikalist kitarri, kompositsiooni ja ülesehitust. Tema professionaalne karjäär algas kitarristina metal-ansamblis, kus kirjutas lugusid ja arendas oma unikaalset lähenemist žanrile, rakendades klassikalist muusikat.

Rahvusvaheline laulukirjutajate konkurss on iga-aastane lauluvõistlus, mille missiooniks on pakkuda nii pürgivatele kui ka staažikatele laulukirjutajatele võimalust näidata oma laule professionaalsel ning rahvusvahelisel areenil. Konkurss on loodud laulukirjutajate muusikaliste annete kasvatamiseks kõigil tasanditel.

Osalema on kutsutud amatöör- ja professionaalsed laulukirjutajad ning muusikud. Konkursil on maailma laulukirjutajate ja muusikakonkursside seas kõige prestiižsem kohtunike kogu, mis annab võimaluse lasta oma lugusid kuulata muusikatööstuse kõige mõjukamatel otsustajatel. Kohtunike seas võib leida Dua Lipa, Coldplay, Linkin Park, Bebe Rexha jpt.