Ellie Goulding Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
23. veebruar 2021, 18:44

HÄSTI HOITUD SALADUS! Ellie Goulding on viimaseid kuid beebiootel

Lauljatar Ellie Goulding (34) tunnistas ajakirjale Vogue, et sai oma esimesel pulma-aastapäeval teada, et ootab last. "Ma olin rase ja mul polnud endal aimugi," meenutas ta.

Briti popstaar Ellie Goulding ja tema kunstimüüjast abikaasa Caspar Jopling (29) tähistasid esimest pulma-aastapäeva 2020. aasta augustis. Samal kuul andis Goulding ka suurema kontserdi. "See oli hullumeelne, sest meil täitus just esimene abieluaasta. Meie plaan ei näinud seda ette. Mõte, et võiksin rasedaks jääda, ei tundunud mulle reaalne. Kui sain rasedusest teada, tundsin end inimesena. Ma tahaks seda kirjeldada parema sõnaga, kui seda on "naiselikkus", aga mul on kurvid, mida varem polnud. Ma naudin seda ja mu abikaasa ka," rääkis muusik, kel on praegu käsil 30. rasedusnädal. 

Goulding ei avalda, kas sünnib poiss või tüdruk. "Lapse sugu pole minu jaoks fookuses, me tahame vaid, et ta oleks terve."

Veel möödunud aasta juulis sõnas lauljatar The Sunile, et ta ei kiirusta pereloomisega ning tunneb, et naisi survestatakse liiga kiiresti lapsi saama. „Olen karjääri tegemisele suurt rõhku pannud ja kui koroonaviirus on läbi, hakkan jälle tuuritama. Oleks hea, kui oleks mõttekaaslasi, kes on samas olukorras ja tahavad lapsi saada hilisemas vanuses või ei taha üldse saada. Mulle meeldiks kuulata podcaste selle kohta – võib-olla hakkan ise tegema."