Meghan ja Harry 2018. aasta oktoobris. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
23. veebruar 2021, 09:48

Harry ja Meghan tegid pärast beebiootusest teatamist üllatusetteaste (2)

Sõbrapäeval teise lapse ootusest teatanud prints Harry ja hertsoginna Meghan tegid üllatusliku etteaste Spotify üritusel "Stream On".

Kuninglik paar rääkis oma Santa Barbara kodu diivanil Archwell Studiost, mullu asutatud produktsioonifirmast, mille rüpes nad loovad taskuhäälingusaateid eksklusiivselt Spotifyle. "Kasutame taskuhäälingut, algatamaks mõjuvõimsaid arutelusid ..." ütles kaunis suvises kleidis (Daily Maili teatel Oscar de la Renta, hind 3000 euro ringis) Meghan Børnsi pala "Electric Love" saatel. "... mis inspireerivad, esitavad väljakutse ja harivad," jätkas prints Harry.

Buckinghami palee teatas eelmisel nädalal, et aasta tagasi kuningakojast ametlikult taandunud Harry ja Meghan loobuvad kõigist senistest aunimetustest ning patroonirollidest. 

"Sussexi hertsog ja hertsoginna on kinnitanud Tema Majesteet Kuningannale, et nad ei naase kuningliku pere tegevliikmete hulka. Kuninganna on kirjalikult kinnitanud, et kuningliku pere tööst taandudes pole võimalik jätkata kohustuste ja ülesannetega, mis kaasnevad eluga avalikkuse teenistuses," seisab Buckinghami palee avalduses. "Ehkki nende otsus kurvastab kõiki, jäävad hertsog ja hertsoginna meie pere armastatud liikmeteks."

Harry ja Meghan vastasid omapoolse avaldusega, öeldes, et teenistus on universaalne. Briti meedia teatel on tegu ennekuulmatu nähvakaga 94aastase monarhi aadressil. Sunday Timesi teatel on Harry vanem vend prints William - tulevane troonipärija - sellisest sõnavõtust šokeeritud ja lausa solvunud.