Kristjan LüüsFoto: Martin Ahven
Inimesed
22. veebruar 2021, 15:48

Näitleja Kristjan Lüüsi abielu jooksis karile (8)

Detsembris sahistati, et Kristjan Lüüs on oma kauaaegsest kallimast lahku läinud. Toona lükkasid asjaosalised need väited ümber, kuid nüüd tõdeb Kristjan, et tema ja Maris on tõepoolest eri teed läinud. 

"Oleme lahutatud," sõnab Lüüs Elu24-le, kuid pikemalt seda kommenteerida ei soovi. Abielulahutusest annab aimu ka tõsiasi, et Maris kasutab sotsiaalmeedias Lüüsi asemel oma neiupõlvenime Nõlvak.

Maris kasutab sotsiaalmeedias Lüüsi asemel oma neiupõlvenime Nõlvak. Foto: Kuvatõmmis/Facebook.com/marisnõlvak

Lahkuminekust sahistati juba eelmise aasta detsembris ja nii mõnedki inimesed hakkasid kukalt kratsima, kui nägid Tinderis abielumehest näitleja Kristjan Lüüsi profiili, kirjutas Kroonika

"Pikast suhtest otse pandeemia keskele – fun, fun, fun," kirjutas Lüüs profiili juurde. Toona sõnas Lüüs Kroonikale, et abieluga pole siiski kõik. "Väga tore," vastas ta rõõmsameelselt ajakirjaniku küsimuse peale. "Saladuskatte all teeme üht eksperimendivideot," andis näitleja napi vastuse.

Alles eelmise aasta septembris tundus kõik roosiline ja Kristjan meenutas heldinult paari esimest kohtumist. "Teda nähes olid korrapealt jalad maast lahti. Olin toona suhtes ja sisendasin endale, et see ilmutus kaob, ma ei saa kiinduda, aga tunne ei kadunud. Hommikul läksime kumbki oma koju teadmisega, et oleme teineteisesse armunud," kirjeldas ta Kroonikale. "Ma ei ole koostanud pingerivi omadustest, milline peab olema ideaalne kaaslane, aga kui mõtlen, mis meeldib, siis Marises on kõik olemas." 

Noored ja armunud

Kohtudes oli Maris 17aastane gümnasist, nad abiellusid 2016. aastal, kui Maris oli 20 ja Kristjan 25.  "Kristjaniga oleme koos olnud kaks aastat, sellest kihlatud üle poole ajast," rääkis vastne abielunaine Maris toona Õhtulehele. 

"Ma arvan, et mõnusamat ja spontaansemat pulmade planeerimise perioodi annab igatseda. Me planeerisime kõik Kristjaniga kahekesi, jupphaaval ja tegime otsused koos. Kuidagi selline muretu oli. Ilmselt ka seetõttu, et meil olid pisikesed pulmad, pere ja lähimate sõprade seltsis. Aga ka sellepärast, et võtsime algusest peale asja vabalt: tuleb nagu tuleb, meie asi on päeva nautida ja hetkes olla, küll kõik loksub paika just nii nagu peab", õhkas Maris, kuivõrd ta protsessi nautis. Naine lisas, et kindlasti läheb midagi kõigest olenemata vussi, see käib lihtsalt selliste asjade juurde. Abikaasad olid selleks valmistunud ning Marise sõnul oli parem selle üle siis naerda - pärast ongi tore lugusid jutustada.

Mesinädalatele sõideti kohe pärast pulmi, järgmisel hommikul. "Oleme kolm nädalat Kanaari saartel," sõnas Maris.