Paloma FaithFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
22. veebruar 2021, 11:17

Esiklapse sugu varjanud lauljanna sai teise beebi

Briti lauljanna Paloma Faith, kelle lapsekasvatuspõhimõtted on ohtralt poleemikat tekitanud, sai teise lapsega maha.

39aastane muusik teatas Instagramis, et tema ja ta prantslasest elukaaslane Leyman Lachine on pisitütre vanemad. "Ta ei saaks olla rohkem armastatud ega tahetud, kui ta ka püüaks," kirjutas õnnelik ema.

Esimesed päevad beebiga on siiski rasked – Paloma kurdab, et laps on kui pisike piraaja ning tema nibud on imetamisest katki. 

Ka Paloma ja Leymani esiklaps on tütar, kuid see selgus avalikkusele alles aastaid pärast tema sündi. Faith sai emaks 2016. aasta detsembris ning rääkis järgmisel aastal Daily Mirrorile, et tema ja  Lachine kasvatavad beebit sooneutraalselt. „Tahan ühtekokku kaht-kolme last ja neist saavad sooneutraalsed,“ kinnitas Faith, kes ütles, et keeldub oma last sugupoolele vastavalt kas roosadesse või helesinistesse rõivastesse riietamast. „Ma lihtsalt tahan, et nad oleksid need, kes nad tahavad olla," ütles lauljanna, kasutades  nais- või meessoo asesõna asemel sõna they

Ka briti koomik Russell Brand on rääkinud, et tema ja ta abikaasa Laura keelduvad oma tütart Mabelit kindla sooidentiteedi vaimus kasvatamast.