Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
25. veebruar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 26. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hea oleks palju tegutseda, taas ette võtta asjad, mis on varem untsu läinud. Takistuste seljatamine ei nõua suurt jõudu, vaja on kavalust ja originaalselt lähenemisviisi. 

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui pistad juba pikemalt mingite probleemidega tulutult rinda, siis järelikult ei ole sinu lähenemisviis viljakandev. Proovi uusi nõkse, üllata oma vastaseid ja konkurente. 

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sõprus- ja armusuhted võivad täna ootamatul viisil põimuda. Ehk tunnistab keegi sõpradest, et ta on sinusse armunud. Tööl võib hommikupoolikul omapäraseid asju juhtuda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ära mõtle liialt sellele, millise mulje sa teistele jätad. Tegutse tööl julgelt ja otsustavalt, käi välja oma huvitavad ideed ja ettepanekud muudatuste tegemiseks. 

Lõvi
23. juuli – 22. august

Hetkes on põnevust ja seiklushimu - proovi midagi päris uut! Hea hetk väljasõiduseminari, ajurünnaku või sellise ürituse korraldamiseks, kus jagatakse uusi ideid.

Neitsi
23. august – 22. september

Sobiv aeg koduga seotud investeeringute tegemiseks Tasuks pereringis arutada, milliseid muudatusi kodus teha, mida peaks ostma, kuidas remonti ette võtta.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võid sattuda seikluste keerisesse. Tänased asjaajamised võivad sind kokku viia põnevate inimestega. Kummalisi asju võib juhtuda ka püsivas partnerlussuhtes.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Hoia silmad ja kõrvad lahti, räägi inimestega julgelt  – sul võib tekkida võimalus saada endale töö, mis pakub väljakutset ja suurendab ka sissetulekut.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tee uljaid tulevikuplaane ja proovi uusi, julgust nõudvaid ja närvikõdi pakkuvaid hobisid. Tööl tee esmajärjekorras kiiresti ära asjad, mis edasilükkamist ei võimalda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võid tunda vajadust muuta midagi kodu ja elamistingimustega seoses. Kui otsid uut elamispinda, võid nüüd leida huvitava pakkumise.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Vestlused sõprade või mõttekaaslastega on lennukad, tulvil uutest põnevatest ideedest. Planeerite uljalt helget tulevikku, ehkki kõik ideed kindlasti kasutust ei leia.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Äriasjade planeerimisel ilmutad leidlikkust. Hea aeg ka selleks, et partneritega asju arutada – üheskoos sünnivad eriliselt lennukad plaanid, millest ehk mõni ka ellu õnnestub viia.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Algaval eluaastal oled ilmselt suhtlus- ja seiklushimuline. Samas jagub hoolivust, ajuti sead teiste soovid ja vajadused enda omadest tähtsamalegi kohale, toetad ja lohutad kaaslasi. Organism on tundlik, eriti ravimite ja alkoholi suhtes. Hea vaist võib nii mõnelgi hetkel abiks olla.