Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
27. veebruar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 28. veebruar (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ära ärrita end selliste asjade pärast, mille muutmiseks sul nagunii voli ja võimalust pole. Võta parem vabalt ja kasuta oma õigust pühapäev laiseldes ja logeledes mööda saata.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tee kallima elu vallatul moel mõnusaks. See, mis teie vahel aset leiab, on ainult teie suur saladus. Niisiis tõmba magamistoa akendele kardinad tihedalt ette …

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ilmselt otsustad tervislikus eluviisis nüüd väikese pausi teha ja maitsta ahvatlevaid hõrgutisi. Küllaltki raske on piiri pidada, isu kipub süües ainult kasvama.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Hea päev lõbutsemiseks, tantsimiseks, vallatlemiseks. Kui oled seltskonnas koos kallimaga, ära teda unarusse jäta, muidu võivad aset leida armukadedusstseenid.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Suurepärane päev selleks, et sõbraga kokku saada ja lõbusalt aega veeta. Saad ilmselt mõnusasti lõbutseda ja igasugused muremõtted pikkadeks tundideks unustada.

Neitsi
23. august – 22. september

Enne kui midagi ütlema hakkad, tasuks hetk ikka mõelda ka. Sinu tänased mõtteavaldused võivad olla omajagu lapsesuised ja kellegi tundeid kogemata kombel riivata.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Rahaga ära küll hooletult ümber käi! Asjad, mis sinu arvates on vajalikud ja väärtuslikud, võivad su pereliikmete meelest olla lihtsalt mõttetult kallid.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Midagi varjatut võib päevavalgele tulla. Ehk saad täna vastuse küsimusele, mis on sind kaua painanud ning pilt on sinu jaoks hetkega palju selgem.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kui oled tänaseks suuri plaane teinud, jäävad pooled neist ilmselt ellu viimata. Tuleb tunnistada, et sa lihtsalt ei viitsi pingutada. Ega pühapäev olegi punnitamiseks loodud.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Hoia ennast tagasi, väldi konfliktseid olukordi. Jäta pereliikmetele hingamisruumi, pigem veeda aega koos sõpradega. Nende seltsis on elu lõbusam ja muretum.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sinu peas võib valitseda paras segadus. Küll muretsed sa poliitilise olukorra pärast, siis jälle fantaseerid unelmate karjäärist. On rohkem mõtlemise kui tegutsemise päev.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Küllaltki hea hetk romantiliseks väljasõiduks. Ent tasub arvestada, et selle väljasõidu eelarve peaks olema üsna kopsakas. Tahad ju kallimale parimat pakkuda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Ilmselt oled uuel eluaastal ambitsioonikas ja sead kõrgeid eesmärke karjääri vallas. Ükskõiksus pole sinu teema - võtad elu kirega, võid nii vaimustuda kui ka vihastada. Suure vaimse pinge puhul mõjub lõõgastavalt füüsiline töö või sportimine. Tuleb aga liigsest pingutusest ja vigastustest hoiduda.