Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
26. veebruar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 27. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Vaata ausal pilgul peeglisse – kas sinu igapäevased harjumused on ikka piisavalt tervislikud? Kui tunned, et see pole nii, tee otsustav samm ja loobu päeva pealt pahedest!

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Hea päev reisil olemiseks või reisi alustamiseks, ent ka selleks, et alustada õpinguid alal, mis pakub sügavuti huvi. Sõpradega võib tekkida lahkarvamusi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tähtsate asjade ajamine ei suju kõige paremini, meeled on hajevil ja koostöö raskendatud. Võib-olla oled endale võtnud üle jõu käiva ülesande ning oled sellega nüüd ummikus. 

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Infokanalid on valla – võid teada saada midagi niisugust, mis sind ehk omajagu jahmatab. Samas teeb see sind targemaks ja aitab seetõttu edaspidiste sammude seadmisel.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui tubli oled, tekib väljavaateid selleks, et rohkem teenida. Läbirääkimised raha teemal võivad edukaks kujuneda. Ühisvaraga seotud asju aga ära hakka parem ajama.

Neitsi
23. august – 22. september

Täiskuu Neitsi märgis toob emotsionaalset pinget. On õige aeg oma igapäevased harjumused luubi alla võtta, vajaduse korral mõnest rumalast kombest päeva pealt loobuda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled endaga rahul ja optimistlikult meelestatud. Vastassoost isikud imetlevad sind. Su püsipartnerit võivad vaevata kahtlused, sest sa suhtled rõõmsalt ja vabalt paljudega.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Õhinal tegutsed koos oma lähedastega, pead plaani, kuidas kodus ümberkorraldusi teha või mida toredat annaks puhkepäevadel ühiselt ette võtta. 

Ambur
22. november – 21. detsember

Hea hetk mõttekaaslastega suhtlemiseks ning ühiskondlikuks tegevuseks. Tahad maailma parandada ja su ümber on inimesed, kes mõtlevad samas suunas. 

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kui sul on soov töökohta vahetada, uuri pakkumisi. Kui leiad midagi huvitavat, võta võimaliku uue tööandajaga peagi ühendust, et asja täpsemalt uurida ja endast hea mulje jätta.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ära hakka midagi ostma – tõenäoliselt maksaksid kõrgema hinna, kui asi väärt on. Võta aega, et süvitsi endasse vaadata, oma tegelikke soove, aga ka hirme analüüsida. 

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Suhete vallas omajagu keeruline, ent samas edasiviiv päev. Ole kallimaga aus ja siiras, ent proovi rohkem arvestada ka tema tunnete ja vajadustega.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Täiskuu mõju all algav aastaring annab võimaluse midagi olulist valmis saada – ole julge ja tugev, sammu hoogsalt eesmärkide suunas! Nüüd saad näidata end parimast küljest, et ka teised näeks ja imestaks, mida kõike sa suudad. Palju tuleb tegeleda tasakaalu hoidmisega nii iseenda sees kui ka suhtes kallimaga.