Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
24. veebruar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 25. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Mõttelend on kõrge ja uljas, oled julge ja edasipüüdlik. Kui midagi uut alustad, siis täie hooga. Sind kannustab soov edasi liikuda, end maksma panna, maailma avastada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Uraani ja Päikese sekstiili mõju all oled valmis uljalt uusi asju alustama. Iga tehtud samm toob kiirelt ka tulemusi, mis sind omakorda innustavad ja kannustavad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tööl on olukord võimaluste rohke. Tähtis on kaaslasi õigesti valida. Olgu su kõrval need inimesed, kes on valmis sind julgustama, mitte aga need, kes sind kritiseerivad.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Pole parim aeg selleks, et töiseid läbirääkimisi pidada. Ent õppimiseks, eriti aga õppereisi alustamiseks on päev nagu loodud. Küllap saad reisilt teadmisi, mis su elu muudavad.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tööl korraldad asju julgelt ja kindlakäeliselt ümber, sul on selleks jõudu ja võimalusi. Sind eriti ei huvita, kuidas see teistele mõjub. Kellegi tundeid võid nii haavata.

Neitsi
23. august – 22. september

Armuasjade arendamiseks sobiv aeg. Ära jää ootama, et keegi sulle armastust avaldama tuleb – oled küllalt tugev selleks, et ise esimene samm teha. 

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Mida ladusamalt suudad asju organiseerida, seda kiiremad on arengud. Energiatase tõuseb. Kui oled viimasel ajal haige olnud, toimub nüüd tervenemine jõudsalt. 

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Suudad oma mõtted mõjuvalt ja täpselt sõnadesse panna, saad kergesti oma tahtmise. Päev sobib nii rahaasjade ajamiseks kui ka tähtsateks kohtumisteks ja läbirääkimisteks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sul on nii palju jõudu, et kellelgi teisel on sisuliselt võimatu sulle vastu töötada. Tee otsustavaid muudatusi pidades silmas pikaajalisi tulevikuplaane.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Pluuto ja Marsi jõudu andev trigoon toetab sind infot kogumisel ja asjaajamisel. Sa tead täpselt, mida sa tahad. Sinu sõnadel on suur jõud, vali neid hoolega.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Äriasjad edenevad jõudsalt, ehk õnnestub sul tegevusvälja laiendada või mõnda konkurenti edestada. Tähtis on ka see, et su kõrval oleks nutikad ja edumeelsed koostööpartnerid.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui endal jõust ja mõistustest veidigi puudu jääb, pöördu asjatundliku inimese poole. Ta oskab sind aidata palju rohkem ja märksa tõhusamalt, kui lootsid.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Algav aastaring annab sulle võimaluse teha suuri muudatusi, alustada täiesti uue kvaliteediga eluetappi. Tähtis on see, et ohjad kindlalt enda käes hoiaksid ja oma elu juhiksid. Paindlikkus, õppimisvõime ning julgus otsustavatel hetkedel jõulisi samme teha aitab sind edasi.